Setari Cookie-uri

Vibrati, baieti, vibrati!

Orgasmul, victima colaterala in razboiul dintre vibrator si bormasina

Cel mai de nadejde prieten al unei fete singure nu este pisica, in ciuda tuturor cliseelor. Va spun pe cuvant ca este de fapt vibratorul. Este silentios, rapid, isi face treaba si sta cuminte in sertar.
E drept ca nu iti face scandal ca ai intarziat iar sau ca ciorba maica-sii era mai buna dar nici nu te poate tine in brate cand te doare capul si-ti vine a plange la A walk to remember. Dar calul de dar nu se cauta la dinti.

In ziua in care am implinit 24 de ani, cea mai buna prietena a mea mi-a facut cadou un vibrator si o esarfa pe care scria mandru MISS LPP (lipsa partiala de penis). Am multumit frumos pentru jucarioara roz si am tras-o de ciuf pentru cocarda dar prea departe de adevar nu era.

femeie cu vibrator

foto shutterstock femeie cu vibrator

Mi s-a parut cel putin politicos din partea mea sa testez cadoul si sa ma duc a doua zi frumusel cu raportu-n dinti ca sa comparam, imbunatatim si sa dezbatem cantitatea si calitatea orgasmului cu vibrator versus hohaiseala sexuala cu fostul meu prieten. La o adica, un soi de studiu de piata.

Citește și:

Am stins carevasazica lumina, am dat drumul la melodia aia speciala care ma zgandare intotdeauna si am inceput sa visez cu ochii deschisi la Mickey Rourke in tinerete. Cand am ajuns aproape, aproape de punctul culminant si dau sa scot vibratorul nou-nout din cutie, de deasupra mea se dezlantuie iadul.

Zgomote apocaliptice, urlete satanice, legiuni care dadeau navala, spaima fecioarelor, Talpa-Iadului. Da, vecinii de deasupra dadeau gauri in pereti cu bormasina in toiul noptii. Nu am inteles niciodata pasiunea locatarilor de bloc sa gaureasca si sa mute mobila in mijlocul noptii. Si eu care credem ca viata mea e usor anosta!

Am tras pe mine un halat flausat marca internationala moartea pasiunii si ma duc sa bat cu pumnii-n usa, basca aplic si-un sut ca sa ma auda bine. In fata, se protapesc doi studenti si o studenta, parfumati bine cu coniac.

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

9 Povesti despre sex care s-au terminat la camera de garda

Descopera mai multe povesti pe Kudika.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.