Ma numesc Theona Balan, pasionata de tot ce inseamna dezvoltare personala si descoperirea ingredientelor unei vieti de succes. De-a lungul timpului am invatat sa imi accept treptat si sa imi depasesc trecutul dureros. Fara aceste invataminte nu m-as simti calificata sa ii invat pe altii despre viata. Nu pretind ca stiu ceea ce nu am experimentat. Scriu gandindu-ma la fiecare femeie si la multiplele provocari cu care ne confruntam in aceasta lume din ce in ce mai complicata. Scriu de peste 3 ani si impartasesc tuturor femeilor toate experientele mele de femeie, sotie, mama, mama singura. Pentru ca vreau sa te ajut sa traiesti viata pe care o meriti si pentru ca nu vreau ca sa treci prin toate experientele dureroase prin care am trecut eu. Vreau ca tu sa inveti din povestea mea, tu si cat mai multe femei. Am creat o comunitate pentru femeile care isi doresc sa evolueze, pentru femeile care vor mai mult de la viata si care au nevoie de un loc unde sa gaseasca sprijinul si impulsul necesar pentru a reusi. Am strans peste 14.000 de femei in comunitate si am publicat cartea "Femeia de Succes - Calatoria ta, de la prapastie la fericire" - un manual de solutii pentru femeia actuala care isi doreste mai mult de la viata ei.

10 obiceiuri ale femeii de succes

Foto interior si prima pagina: tanara pe munte, Shutterstock

Am ajuns iar sa scriu despre relatii pentru ca este subiectul in topul preferintelor femeilor si ma opresc la cea mai importanta relatie dintre toate: relatia cu tine.

Si de aceasta data am fost inspirata de o femeie pe care am intalnit-o sambata trecuta:

Eram la o nunta si stateam la aceeasi masa. Statea singurica intr-un colt si era tare amarata in ciuda faptului ca eram la o nunta. La un moment dat, mi-a spus ca daca mirele nu era verisorul ei nu ar fi venit. Nu ii plac nuntile si nu ii place sa mearga neinsotita in locuri unde sunt atatea cupluri.

Toata lumea se uita ciudat la mine pentru ca sunt singura. Nu am gasit nici un partener de ocazie... macar pentru nunta asta. Probabil ca nu valorez nimic.

6 lucruri pe care ar trebui sa le faci in fiecare dimineata pentru o relatie mai buna

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: