Setari Cookie-uri

Intai o viata proprie si abia apoi un iubit!

Eram la o nunta si stateam la aceeasi masa. Statea singurica intr-un colt si era tare amarata in ciuda faptului ca eram la o nunta.

Am ajuns iar sa scriu despre relatii pentru ca este subiectul in topul preferintelor femeilor si ma opresc la cea mai importanta relatie dintre toate: relatia cu tine.

Si de aceasta data am fost inspirata de o femeie pe care am intalnit-o sambata trecuta:

Eram la o nunta si stateam la aceeasi masa. Statea singurica intr-un colt si era tare amarata in ciuda faptului ca eram la o nunta. La un moment dat, mi-a spus ca daca mirele nu era verisorul ei nu ar fi venit. Nu ii plac nuntile si nu ii place sa mearga neinsotita in locuri unde sunt atatea cupluri.

Toata lumea se uita ciudat la mine pentru ca sunt singura. Nu am gasit nici un partener de ocazie... macar pentru nunta asta. Probabil ca nu valorez nimic.


Se citea disperarea in ochii ei mari si albastri si mi-am dorit sa o ajut. Pentru ca nu era cadrul potrivit pentru a purta o discutie, i-am dat numarul meu de telefon pentru a avea o discutie la un ceai, intre patru ochi, a doua zi.

Citește și:

M-a sunat si ne-am intalnit a doua zi. Avea o frumusete naturala iesita din comun, insa era total nearanjata si neglijenta in ceea ce o privea. Parul ciufulit si nevopsit de cateva luni, niste haine largi care stateau ca pe gard, spatele cocosat si privirea in pamant.

Mi-am dat seama inca de cand a intrat in ceainarie ca trebuie sa pun accentul pe investitia in propria persoana si nu pe “cum sa agate un barbat”.

Daca roata unei biciclete este stricata, nici o sansa sa mai poti pedala oricat de buna ar fi cealalta roata sau restul bicicletei.

La fel este si intr-un cuplu. Nu poate fi vorba de un cuplu fericit, daca unul dintre parteneri nu este implinit cu el, nu este independent si nu investeste permanent in propria persoana.

Multe femei se simt incomplete fara un barbat alaturi . Se dau peste cap sa-si gaseasca un iubit si asta le rapeste placerea de a intalni barbati.

Citește și:

Si eu ma simteam la fel la cateva luni dupa divort. Imi doream atat de mult pe cineva alaturi care sa ma iubeasca si sa ma accepte, dar scapasem din vedere faptul ca eu inca nu ma iubeam suficient de mult si nu aveam inca o relatie buna cu mine.

Dupa o perioada am inceput sa merg la cursuri, workshopuri, sa citesc si sa scriu mai mult. Usor, usor am inteles ca pentru a fi implinit intr-o relatie de iubire implinita trebuie, mai intai sa fii tu implinita.
Intai te accepti si te iubesti tu pe tine si abia apoi astepti acceptare si iubire de la partener!

Intai esti capabila sa traiesti tu cu tine, apoi ai pretentia sa poti construi un camin armonios.

Intai te poti intretine tu pe tine, apoi te gandesti la familie si copii.

Intai o viata proprie implinita, pe urma un barbat!

Apoi am inceput sa vad partea plina a paharului.

Ce sa faci cand simti ca disperarea singuratatii incepe sa te sufoce?

Citește și:

Cand simti ca disperarea singuratatii incepe sa te sufoce, reaminteste-ti toate avantajele independentei:

- poti lua decizii singura si fara ezitare,
- esti libera sa faci ce vrei si cand vrei.
- nu ai de luat in seama obiectivele nimanui si nu depinzi de nimeni pentru a fi fericita.
- cand esti singura apar situatii neasteptate: viata nu are cum sa fie monotona si ai mai mult timp sa descoperi lucruri noi despre tine insati.
- ai timp mai mult sa testezi si sa iti dai seama ce iti place si ce nu iti place.

Pretuieste la randul tau libertatea din viata unei femei singure.

Cei mai multi sunt obsedati de ideea de a avea totul pe loc. De ce sa nu incerci sa te bucuri de ceea ce ai obtinut deja?

Relaxeaza-te! Bucura-te de fiecare etapa din viata ta, chiar daca aceea este singuratatea.

De ce atata graba?

Nu-ti mai impune sa obtii neaparat ceea ce se asteapta de la tine: un barbat, o casatorie, un copil.
Ai viata inainte, gusta din toate deliciile pe care viata ti le ofera. Fii fata desteapta, foloseste-ti timpul pentru a invata cat mai multe, pentru a deveni o persoana interesanta, cu o viata plina. Bucura-te de aceasta perioada minunata, lipsita de griji.

Citește și:

Nu un barbat este solutia. Tu esti!!

In urmatorul articol voi reveni cu cei 6 pasi prin care sa fii mai aproape de tine, mai aproape de femeia implinita si multumita care visezi sa fii, pasi pe care i-am dat si Alinei, femeia din povestirea mea si care deja au ajutat-o sa isi schimbe atitudinea.

Te imbratisez cu iubire,
Theona Balan

&nbs

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.