Setari Cookie-uri

Mos Craciun exista, sub brad mi-a pus iubire

Miracolele de Craciun nu apar la televizor

Am plecat in haita completa catre clubul in care urmau sa se desfasoare ostilitatile intre ficati si spirtoase. Lume, agitatie, fum de puteai sa-ti bagi mana in ochi si in jurul meu oameni care se iubeau doar intre ei. Am iesit afara sa-mi aerisesc mintea si peste drum l-am vazut pe el.

M-am frecat bine la ochi pana mi-am intins rimelul ca sa ma asigur ca e acolo si nu este rezultatul unei combinatii fata intre depresie si tequila. Nu era Mos Craciun dar nici prea departe. In fata mea statea cel mai interesant barbat pe care il vazusem vreodata.

Inalt, brunet cu parul valvoi, un pic mai lung decat ar fi permis in corporatii, cu niste sprancene dese care aproape se intalneau deasupra unor ochi negri, furati probabil de la vreo bunica gitana.
In fata mea statea incarnata intruchiparea lui John Blackthorne al lui Clavell, asa cum il visam eu in adolescenta.

Citește și:

Si- aruncat mucul de tigara pe jos si l-a stins bine cu varful piciorului, semn clar ca nimeni nu-i perfect. Apoi a trecut pe langa mine asa cum ai trece pe langa un panou publicitar anost si a intrat in club.
Inauntru, John Anjin-san de Bucuresti strange mana sotului cele mai bune prietene ale mele, se aseaza plin de emfaza de canapea si trage linistit dintr-un pahar cu whisky. Ca m-am uitat toata noaptea la el e putin spus. Nu, nu! Oamenii normali se uita, eu m-am holbat cu un copil flamand in fata unei vitrine cu o masa de Craciun.

Nu stiu cum am ajuns acasa, parca eram hipnotizata. Ma trezesc pe la 12 in suntele isterice ale telefonului meu. Prietena mea cea mai buna se dadea de ceasul mortii ca-i e rau sotului, ca ea nu stie ce sa faca, sa ma duc sa stea cu ea, ca pana ajunge salvarea, numai bine, ajung si eu, macar sa nu stea singura acasa.

Am facut un dus si m-am imbracat iar in 15 minute, record personal, am tulit-o pe usa. Cand am ajuns la ea, in loc de boala, in usa il gasesc pe Anjin-san al meu, un zambet tot si fara urma de mahmureala pe fata. Ne-am sarutat prima data in fata bradului impodobit si in casa unor oameni care ne vor fi nasi in vara anului viitor.

Citește și:

Da, Mos Craciun exista, sub brad mi-a pus iubire.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie cu mos craciun

Vizionare placuta


Kudika
25 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.