Setari Cookie-uri

Prietenia dintre femei si barbati, intre mit si gluma proasta

Stiu ca am pierdut un prieten dar...

sursa foto shutterstock prietenie intre fata si baiat

A doua zi a avut insa o atitudine la fel de rece si, sincer, incepea sa ma calce pe nervi. Mie mi se urcasera fumurile de adolescenta la cap si tanjeam parca dupa o sarutare si o strangere de mana iar el nu facea altceva decat sa fuga dupa minge si sa se joace la calculator cu prietenii lui. Imatur, imi spuneam eu, inghitind cu obida a regret.

Am intrat la licee separate pentru ca Dan visa la cariera in IT iar eu am facut meditatii la matematica sa pot trece capacitatea. Inevitabil, m-am indragostit de cineva si aproape ca l-am uitat. Ne intalneam cand si in cand in bloc, ne salutam din varful buzelor apoi ne ignoram cu desavarsire.

Cu prima iubire a venit si prima dezamagire in dragoste dar pentru ca nu aveam cui sa-i spun, m-am dus la el la usa cu lacrimi in barba si i-am povestit de la cap la coada cum l-am vazut pe iubitul meu ca o strangea in brate pe toapa de Mihaela de la 11D si e clar ceva intre ei. A ras de mine cu gura pana la urechi dar mi-a pus in brate o portie mare de inghetata si m-a ascultat pana la capat, tocand verzi si uscate despre marea mea suferinta in dragoste.

Citește și:

Din acea zi, am fost practic de nedespartit. Avea o iubita pe vremea aia care se uita crucis la mine. Pe de-o parte, inteleg de ce, dar nu avea motive sa ne banuiasca de ceva. Nu faceam nimic in plus fata de ceea ce faceam in copilarie doar ca acum eram mari si trebuia sa inghitim lectia cu baieti la baieti si fete la fete. Orice alt tip de comportament nu era sanatos, pentru ca, nu-i asa, in adolescenta noi suntem tute si naive iar ei tropaie de hormoni si vor un singur lucru.

Iubita lui s-a mai imbalnzit cand am invitat-o la majoratul meu si a vazut ca aveam si eu pe cineva. Nu eram chiar indragostita dar printisorul meu era frumos foc, golanas cu cercel in ureche, culmea rebeliunii. Cand i l-am prezentat si lui Dan, l-a masurat din cap pana in picioare, i-a strans mana pana cand i s-au albit degetele si s-a uitat la mine cu o spranceana ridicata. Mi-a spus ca nu-l place deloc pe derbedeul asta al meu si ar fi bine sa scap urgent de el pentru ca pare in calduri.

Citește și:

Atat mi-a trebuit sa aud! I-am facut un scandal monstru, ca e al meu, ca e frumusel si ca mi-e drag de el. Daniel a plecat din club val-vartej, dupa ce si-a dezlipit mandra de gatul unuia, nu inainte de a-mi ura sa ma spal pe cap cu James Dean de Berceni.

Cata dreptate avea Dan!

Individul asta scarbos a incercat toata seara sa isi bage mainile pe sub fusta mea si chiar sa ma indese intr-un colt, doar-doar o avea noroc. Ce sa mai, mustea de romantism. L-am poznit zdravan peste ochi, sa ma tina minte, si am sarit in primul taxi care mi-a iesit in cale.

M-am oprit la Dan acasa fara sa ma gandesc daca o fi cu mandruta sau daca imi pun toata familia in cap la miez de noapte. I-am povestit intr-o suflare ce s-a intamplat, injurand de furie si explicandu-i in detaliu ce anume i-as fi taiat “iubitului” meu si cum i le-as fi atarnat de gat.

Sa fiu sincera, in toata agitatia aia, nu imi mai aduc aminte cum am ajuns in bratele lui Dan si de ce ne-am sarutat, de fapt. In orice caz, el a fost primul barbat din viata. Toate semnele au fost acolo de la inceput, din copilarie, doar ca niciunul dintre noi nu a vrut sa le vada sau pur si simplu, nu eram inca pregatiti sa le acceptam.

Citește și:

Stiu ca in seara in care am implinit 18 ani am pierdut un prieten dar am castigat mult mai mult. Eu si Daniel suntem inca impreuna.

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu imbratisat

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.