Setari Cookie-uri

Prietenia dintre femei si barbati, intre mit si gluma proasta

Stiu ca am pierdut un prieten dar...

sursa foto shutterstock prietenie intre fata si baiat

A doua zi a avut insa o atitudine la fel de rece si, sincer, incepea sa ma calce pe nervi. Mie mi se urcasera fumurile de adolescenta la cap si tanjeam parca dupa o sarutare si o strangere de mana iar el nu facea altceva decat sa fuga dupa minge si sa se joace la calculator cu prietenii lui. Imatur, imi spuneam eu, inghitind cu obida a regret.

Am intrat la licee separate pentru ca Dan visa la cariera in IT iar eu am facut meditatii la matematica sa pot trece capacitatea. Inevitabil, m-am indragostit de cineva si aproape ca l-am uitat. Ne intalneam cand si in cand in bloc, ne salutam din varful buzelor apoi ne ignoram cu desavarsire.

Cu prima iubire a venit si prima dezamagire in dragoste dar pentru ca nu aveam cui sa-i spun, m-am dus la el la usa cu lacrimi in barba si i-am povestit de la cap la coada cum l-am vazut pe iubitul meu ca o strangea in brate pe toapa de Mihaela de la 11D si e clar ceva intre ei. A ras de mine cu gura pana la urechi dar mi-a pus in brate o portie mare de inghetata si m-a ascultat pana la capat, tocand verzi si uscate despre marea mea suferinta in dragoste.

Citește și:

Din acea zi, am fost practic de nedespartit. Avea o iubita pe vremea aia care se uita crucis la mine. Pe de-o parte, inteleg de ce, dar nu avea motive sa ne banuiasca de ceva. Nu faceam nimic in plus fata de ceea ce faceam in copilarie doar ca acum eram mari si trebuia sa inghitim lectia cu baieti la baieti si fete la fete. Orice alt tip de comportament nu era sanatos, pentru ca, nu-i asa, in adolescenta noi suntem tute si naive iar ei tropaie de hormoni si vor un singur lucru.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.