Setari Cookie-uri

Infidelitatea din 3 perspective: inselata, infidela, amanta

Declaratie de dragoste in toate variantele

sursa foto shuttertstock femeie infidela

Desi nu am fost niciodata o persoana religioasa, am fost in stare sa mint ca tin post doar ca sa nu puna mana pe mine. Umblam prin casa infofolita in pulovere pe gat, vezi Doamne, ca sa nu-l tentez. Adevarul este ca aveam pe gat, pe umeri si pe piept semne de la celalalt.

Mi-am spus ca o sa-mi fac curaj si o sa-i spun ca trebuie sa ne vedem fiecare de drumul lui. Stiam ca il mint si ca ma mint si pe mine dar nimic nu mai conta atunci cand eram langa celalalt. Nu mai simteam vinovatie sau mila, nici macar nu imi lasam gandurile sa zboare de teama a ceea ce as fi putut sa descopar in mine.

Am inselat fara sa ma gandesc la ce ar fi putut sa afle iubitul meu oficial, rugandu-ma tot timpul sa fiu macar de data asta hot neprins. Din fericire pentru el, nu a aflat niciodata ca l-am inselat. Dar cu siguranta, viata mi-a platit asta cu varf si indesat.

Citește și:

Inselata

Atunci cand o relatie se termina, nu poti da vina pe un singur partener. Ceva s-a rupt intre cei doi, chiar daca niciunul dintre ei nu este capabil sa isi asume responsabilitatea. Ca sa fie sanatoase, in masura in care se poate, despartirile trebuie facute rapid, cred eu, ca planta taiata de la radacina.

Insa atunci cand apare a treia persoana si iti este imposibil sa te hotarasti daca o vrei pe Sanda sau pe Manda, chinui in van 3 oameni.

Oricat de mult s-ar scrie despre infidelitate, nu poti face o suma exacta a motivelor pentru care oamenii insala. Eu tind sa cred ca oamenii sunt infideli din lasitate. Le poate fi greu sa renunte la confortul pe care il ofera o relatie stabila insa nici nu isi pot tine dorintele in frau. Fizice sau de alta natura.

Cel care afla, si nimeni nu merita sa afle ca a fost inselat, se simte vinovat intr-o mica masura si umilit in cea mai mare masura. Asta este de fapt cel mai puternic sentiment pe care il incerci atunci cand afli ca partenerul ti-a fost infidel: umilinta. Poti sa intorci problema pe toate partile si sa iti pui mii de intrebari care oricum nu vor primi un raspuns, poti sa-ti imaginezi cele mai scabroase scenarii si sa plangi in perna pana cand nu mai ai de unde sa storci lacrimi. Gandul care te macina este unul singur: Nu am fost suficient de bun(a).

Citește și:

Amanta

Nimic nu este mai greu de scris despre infidelitate asa cum este perspectiva amantei. De fapt, nimeni nu stie sa iubeasca atat de mult, de profund si de repede ca o femeie care accepta de bunavoie sa fie amanta unui barbat.

Chiar daca stie din statistici ca sansele sa construiasca ceva cu omul de care fost suficient de nebuna sa se indragosteasca sunt aproape nule. Sunt cazuri, pe care nu stiu daca sa le numesc fericite sau riscante, in care cei doi raman impreuna. Dar de cele mai multe ori nu se intampla asa.

O amanta nu arata intr-un anume fel, in ciuda faptului ca media o portretizeaza ca pe o frumusete rara care devoreaza barbatii altora la micul dejun, pentru propriul ei amuzament. Dar are ceva in ochi, o sclipire aparte. Nu a malitiozitate, asa cum am fi tentati sa credem. Si nici macar a fericire, asa cum arata femeile care se stiu iubite. Ochii unei amante indragostite sclipesc de patima neostoita si de suferinta.

Citește și:

Dragoste cu de-a sila nu se poate dar in cazul amantei, se poate dragoste cu portia, pe furate si pe furis. Si se consoleaza cu gandul ca o bucatica din barbatul la care se uita flamanda ii apartine doar ei, chiar daca in fiecare noapte el adoarme langa altcineva.

Astfel de legaturi,atunci cand nu se transforma in relatii de lunga durata si se termina brusc, in momentul in care barbatul trage tot la cuibul conjugal, pustiesc sufleteste si lasa urme adanci.

foto prima pagina shutterstock barbat infidel

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.