Setari Cookie-uri

Iubitul unicorn, specie pe cale de disparitie

Poveste de dragoste: Nu l-am gasit pe Fat-Frumos. Sunt mai norocoasa de atat.

Ce este iubitul unicorn? Este acea specie de barbat despre care eu credeam ca nu mai exista.
Din frageda pruncie, eu am fost invatata ca merit ce-i mai bun pe lume. Am fost copil singur la parinti, facut cam la batranete si mi s-a cautat intotdeauna in coarne. Asa am ajuns o adolescenta destul de superficiala si cu ochii dupa toate prostiile din lume. Eu si colege mele de clasa ajunsesem sa vorbim codat.

- L-ai vazut, fata, pe GDL ca era aseara la noi pe strada?
- Nu, fata, eram in parc cu MNI!

Sa nu va inchipuiti ca erau ceva nume de agenti secret. Toate astea erau numerele de la masinile baietilor mai mari de care ne indragosteam cu regularitate, ca menstruatia. Am avut o colega de liceu care printr-a XI-a, s-a indragostit atat de tare incat nici menstruatia nu i-a mai venit vreo 9 luni dar asta este o alta poveste.

In orice caz, pentru ca am fost atat de cocolosita, sau cel putin asta este scuza mea, in capul meu tot ce zbura se manca. Asa am ajuns de mi-am pierdut virginitatea dintr-o prostie, la un bairam. Tot asa am ajuns pe la 19 ani sa ma indragostesc de un barbat un pic insurat si bag de seama ca boala asta nu prea are leac pentru ca nu i-a trecut nici acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.