Setari Cookie-uri

Iubitul unicorn, specie pe cale de disparitie

Poveste de dragoste: Nu l-am gasit pe Fat-Frumos. Sunt mai norocoasa de atat.

Si asa a fost. Probabil, totusi, ca la mijloc a fost vorba si de un dram de noroc dar mie imi place sa cred ca universul le-a potrivit pe toate in cel mai bun moment posibil. Cand l-am intalnit pe iubitul meu unicorn, incepusem sa vad viata cu alti ochi. Da, poate eram mai rece dar cu siguranta eram mai obiectiva, mai matura si scuturata complet de orice scenariu de telenovela din capul meu.

Iubitul meu unicorn nu e Fat-Frumos, nu e erou de basm si nici nu e cel mai rau din curtea scolii, rebelul cartierului. Iubitul meu unicorn arata ca un barbat obisnuit. Un cap, un gat si toate celelalte. Dar iubitul meu si cu mine am construit impreuna lucruri pe care nici nu le credeam adevarate alta data. Am construit o relatie in care niciunul nu este mai egal decat celelalt si niciunul nu asteapta sa i se puna pe tava. Fiecare dintre noi a castigat pas cu pas, cate o mica victorie pentru celalalt. Ne-am castigat respectul, increderea, echilibrul emotional, loialitatea. De aici au crescut toate celelalte.

Citește și:

Iubitul meu unicorn e un om cu totul special pentru ca e croit pe masura exacta a sufletului meu. Nu e pe cale de disparitie, este un exemplar unic. Acum tot ce ramane de facut pentru toate celelalte care se regasesc in povestea mea este sa invete fericirea singure, abia apoi sa isi gaseasca omul cu care sa o imparta.

foto prima pagina shutterstock cuplu indragostit

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.