Setari Cookie-uri

5 povesti adevarate incendiare despre sex

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

P.S: Am editat putin povestile lor pentru ca nu avem voie sa spunem alte alea pe nume dar esenta a ramas intacta.

Prin urmare, leapsa e la mine si incep prin a va depana povestea Calatorului.

Toate astea se intamplau pe vreama cand Hi5 isi trai ultimii ani iar Facebook aveau doar baietii si fetele cool. Ca fiecare dintre noi, si eu am traversat perioada mea de rebeliune, doar ca mea s-a manifestat pe la 21 de ani, nu in adolescenta. Juna, bela si rebela, m-am imprietenit cu ceata locala de motociclisti. Ar fi fost mai interesant sa va spun ca erau toti ca brazii, aveau afaceri ilegale, pistolul indesat in pantalonii de piele si un club secret in care se intalneau sa discute despre ce si cum mai trec peste granita, pe sub nasul vamesilor dar ei faceau trafic din cand in cand cu niste mici pe gratar si-o bere salcie bauta in fata cortului.

Intr-o asa peripetie fugisem in lume, pe motocicleta unuia dintre ei, strans lipita de dumnealui, care a batut tari in lung si-n lat calare. Miroasea a vara si a piele incinsa, a menta, a tutun si a barbat. Tot drumul am stat lipita de el, cu coapsele desfacute si cu motocicleta care vibra sub mine. Poate si de asta mi s-a urcat la cap ca eu trebuie sa il am pe omul asta, fie ce o fi. Nici daca erai de piatra, nu avea cum sa nu te topeasca felul in care mirosea. Si avea niste maini croite pentru pacate, cu degete lungi si groase facute sa stranga sani si sa alinte clitorisuri.

Citește și:

Nu cred ca am schimbat mai mult de cateva fraze dupa ce am ajuns la locul de campare. Eram ametita de drum si fierbea sangele mine. A fost cel mai senzual barbat pe care l-am avut vreodata si nu spun asta din cauza sexului. Spun asta pentru ca emana sexualitate animalica prin fiecare miscare. Nu era genul care sa faca dragoste. A fost genul care stie corpul unei femei ca pe o litanie si care nu pierde timpul. Dupa ce s-au incins spiritele si ochii celor din jur erau aburiti bine, m-a tras de mana spre marginea padurii, nu prea departe de agitatia generala. Cand si-a strecurat mainile pe sub chilotii mei, erau reci si aspre iar gura lui era fierbinte acolo unde mainile cautasera sa descopere daca eram pregatita pentru el. M-a intors cu spatele si m-a aplecat putin, suficient cat sa imi sprijin fruntea de scoarta dura a copacului. Isi infipsese una dintre maini in parul meu iar cealalta era inclestata in soldul taiat de banda chilotilor pe care nu m-am obosit sa ii dau jos. Daca imi miscam putin capul, imi puteam vedea prietenii cum trag de ultimele beri. Ma intreb daca ei ne-au vazut pe noi. Nu cred ca a durat totul mai mult de 10 minute dar a fost suficent pentru unul dintre cele mai memorabile orgasme pe care le-am avut vreodata.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.