Jurnal de sex: Iarta-i, doamna, ca nu stiu ce fac!

Jurnal de sex: Iarta-i, doamna, ca nu stiu ce fac!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Barbatii romani au talente multilateral dezvoltate. Se pricep la fotbal, la sex, la politica, la religie, la mesterit si ce nu-i stricat si la sex. Sau cel putin asa le place sa creada. Adevarul este ca putini dintre ei stiu exact cum functioneaza anatomia feminina si daca le spui ca unele dintre noi nu au orgasm doar prin penetrare, te afurisesc de nu te mai spala toata Dunarea.

Mimarea orgasmului si caciula furata

O buna parte din vina ne revine si noua, din cauza obiceiului de a mima orgasmul. Nu strambati din nas, fiecare dintre noi a facut asta cel putin o data in viata. Motivele importa mai putin pentru ca, in general, seamana intre ele. E mai putin placut pentru noi, ne-am plictisit sau pur si simplu nu vrem sa ranim orgolii masculine. Adevarul este ca, atunci cand mimam un orgasm, ne furam caciula singure. Si exista modalitati prin care putem impaca si capra si varza. Judecati voi cine e capra si cine e varza in aceasta ecuatie.

Foto Nejron Photo/Shutterstock

Nu e nevoie sa le trantim verde in fata ca sunt corigenti la sex pentru ca va functiona exact ca balsamul de rufe: o sa le facem moi si pufoase de nu se mai ridica nici cu macaraua. In schimb, le puteti ghida mainile, gurile si ritmul prin indicatii exacte deghizate in limbaj murdar. Bine ar fi daca ar fi intotdeauna asa de simplu. Ca sa putem face astfel de gesturi, trebuie sa invatam intai sa ne bucuram de sexualitatea noastra, sa o asumam ca parte naturala a vietii si mai ales, sa nu ne rusinam de ea.

Sexul nu trebuie sa fie o arma indreptat asupra virtutii, nici instrument de supunere, constrangere, razbunare , pedeapsa sau santaj. Daca ma iubesti, o sa faci asta pentru mine este santaj, doamnelor, nu declaratie de dragoste.

Sexualitatea si felul in care o folosim nu este proprietatea nimanui, nici a parintilor, nici a iubitilor sau a sotilor, ci apartine fiecareia dintre noi. Mai mult de atat, preferintele si curiozitatile sexuale ale fiecareia dintre noi, numarul de parteneri sau genul acestora nu sunt unitati de masura pentru moralitatea noastra, atat timp cat fiecare dintre ele implica si consimtamant clar exprimat de adulti.

Astefel de asumari duc aproape automat la imbunatatirea vietii sexuale, oricat de doct si pretentios ar suna exprimarea. Insa atat timp cat vom continua sa ne dam ochii peste cap a placere inchipuita in timp ce recitam in gand mantra lui da-Doamne-sa-termine-mai-repede, nu vom reusi sa ne bucuram de toate placerile sexului.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri