Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Iarta-i, doamna, ca nu stiu ce fac!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj!

Barbatii romani au talente multilateral dezvoltate. Se pricep la fotbal, la sex, la politica, la religie, la mesterit si ce nu-i stricat si la sex. Sau cel putin asa le place sa creada. Adevarul este ca putini dintre ei stiu exact cum functioneaza anatomia feminina si daca le spui ca unele dintre noi nu au orgasm doar prin penetrare, te afurisesc de nu te mai spala toata Dunarea.

Mimarea orgasmului si caciula furata

O buna parte din vina ne revine si noua, din cauza obiceiului de a mima orgasmul. Nu strambati din nas, fiecare dintre noi a facut asta cel putin o data in viata. Motivele importa mai putin pentru ca, in general, seamana intre ele. E mai putin placut pentru noi, ne-am plictisit sau pur si simplu nu vrem sa ranim orgolii masculine. Adevarul este ca, atunci cand mimam un orgasm, ne furam caciula singure. Si exista modalitati prin care putem impaca si capra si varza. Judecati voi cine e capra si cine e varza in aceasta ecuatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.