Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Ultimul barbat de pe pamant

Deschide jurnalul de sx al lui Noemi. Daca ai curaj.

Un adevar sincer si neplacut despre mine: eu nu ma indragostesc. Sau ma indragostesc de la brau in jos. Sau de la gat in sus. Pe bucati, niciodata pe de-a-ntregul. Aceasta este o poveste despre indragostit de la gat in sus. Spun indragostit de dragul contextului pentru ca mai degraba am facut o obsesie.

Stiti bancul ala cu sfarsitul lumii?Eh, se spune ca daca am trece printr-un dezastru atomic si ar veni sfarsitul lumii, ar supravietuii doar gandacii de bucatarie si Capricornii. Barbatul asta pentru care am facut eu atunci o pasiune pe care am carat-o in carca ani intregi era o incrucisare de gandac de bucatarie si Capricorn. O sa traiasca 1000 de ani pace si o sa ramana sa imparateasca el singur pamantul.

Era destul de frageda cand l-am cunoscut, prin prieteni de-ai prietenilor cu care descantam in sticle de bere. Mai mare cu vreo 10 ani decat mine, era o fantezie pe doua picioare. Un zdrahon brunet, nu frumos dar barbat, cu un nas zdravan, buze numai bune de muscat si degete batucite, aspre, care nu stiau sa mangaie, doar sa apuce si sa stranga.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.