Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Aia e, maica! Baietii buni n-are noroc!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Antonio Guillem/ Shutterstock

Nelu era un flacau aratos, ‘nalt ca bradu, constipat emotional ca gardu’. In liceu, probabil ca era victima sigura. Nesigur pe el, chitaia ca un soricel in loc sa vorbeasca clar, raspicat si cu toata gura. Molau, saracu’, dar sufletist. Nu era prost, era indoctrinat de muma-sa care o asteapta ori pe Ileana Cosanzeana cu avere, ori pe Florita din Codru neprihanita sa joace cearceafu’ la nunta.

Nu mai tin minte sa zic daca mi s-a parut ca ma indragostesc. M-am uitat la el ca la un proiect. Il pun pe picioare. Barbat il fac. Sa vezi ce iese din el, se cutremura casa cand incepe el sa dea cu pumnu-n masa.
Nota serioasa: nu incercati niciodata sa schimbati pe cineva. Oamenii nu sunt din lut, nu sunt papusi, au personalitati, trairi si principii iar atunci cand intri intr-o relatie, faci pasul asta pentru ca ti-e drag omul, nu papusa de lut.

Citește și:

In mod natural, mama lui mi-a luat-o inainte si cu Nelu nu aveam cum sa o scot la capat. Nu iesea dintr-ale lui sa-l pici cu ceara. Mi-am dat seama rapid ca din punct de vedere sexual e relativ nexperimentant, poate ca a mai avut vreo 2, 3 inaintea mea. Asta nu e nici de bine, nici de rau. Daca judeci oamenii dupa numarul de parteneri sexuali, bade, you have issues, asa cum avea sa aflu mai tarziu pe pielea mea.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.