Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Aia e, maica! Baietii buni n-are noroc!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Antonio Guillem/ Shutterstock

Nelu era un flacau aratos, ‘nalt ca bradu, constipat emotional ca gardu’. In liceu, probabil ca era victima sigura. Nesigur pe el, chitaia ca un soricel in loc sa vorbeasca clar, raspicat si cu toata gura. Molau, saracu’, dar sufletist. Nu era prost, era indoctrinat de muma-sa care o asteapta ori pe Ileana Cosanzeana cu avere, ori pe Florita din Codru neprihanita sa joace cearceafu’ la nunta.

Nu mai tin minte sa zic daca mi s-a parut ca ma indragostesc. M-am uitat la el ca la un proiect. Il pun pe picioare. Barbat il fac. Sa vezi ce iese din el, se cutremura casa cand incepe el sa dea cu pumnu-n masa.
Nota serioasa: nu incercati niciodata sa schimbati pe cineva. Oamenii nu sunt din lut, nu sunt papusi, au personalitati, trairi si principii iar atunci cand intri intr-o relatie, faci pasul asta pentru ca ti-e drag omul, nu papusa de lut.

Citește și:

In mod natural, mama lui mi-a luat-o inainte si cu Nelu nu aveam cum sa o scot la capat. Nu iesea dintr-ale lui sa-l pici cu ceara. Mi-am dat seama rapid ca din punct de vedere sexual e relativ nexperimentant, poate ca a mai avut vreo 2, 3 inaintea mea. Asta nu e nici de bine, nici de rau. Daca judeci oamenii dupa numarul de parteneri sexuali, bade, you have issues, asa cum avea sa aflu mai tarziu pe pielea mea.

Sexul cu Nelu era…regulamentar. La fel de savuros ca o cana de apa rece dupa ce a stat o zi intreaga in soare. Dar era dispus sa invete. Stiti care era problema? Ii placea tolomacului ce-l invatam dar de unde stiu eu atatea? Ca el ma ia de fata cuminte dar fetele cuminti nu fac asta si ailalta, asa i-a spus lui mamica. Nu suna atat de grav insa cu siguranta era o problema pentru mine. Nu accept sa imi ascund sexualitatea sub valuri false de pudoare, cu atat mai putin ca sa satisfac orgoliul vreunui barbat sau ca sa ma conformez rigorilor unor vremuri la care trebuia sa renuntam toti de mult.

Citește și:

A rabdat el ce a rabdat pana cand intr-o zi a incercat sa ma ia la bani marunti. Cu cine am facut sex? Cu cati? In ce pozitii? Unde? De cate ori, in cate feluri si in ce combinatii posibile? Am crezut initial ca asa stie el sa glumeasca dar nu. Nelutu era serios. Voia sa ii povestesc detaliat cu cati barbati si in ce fel am facut sex inaintea lui. M-a busit rasul si i-am spus ca trei iubitule, pe intuneric. Ce e mai rau de atat a fost ca m-a crezut. Cand s-a dezmeticit si si-a dat seama ca am fost ironica s-a pornit pe urlat. Ca il mint. Ca imi bat joc de el. Ca ce fel de femeie sunt? Ca i-a spus el mama lui ca eu sunt cutra sau ceva pe acolo dar el m-a crezut fata cuminte. Mi-a aruncat in cap, baiatul cuminte al mamei, o ploaie de adjective de care mi-e rusine sa va scriu.

Ceapa doamnei ma-ta, Nelu, iesi afara! L-am impins mai mult cu forta afara din casa si i-am incuiat usa in nas. A proptit minim doi pumni si-un sut in usa apoi a iesit din scara. Dosita de dupa perdea, il pandeam de la etajul 1. A patrulat el prin fata scarii de mi s-a ridicat parul pe ceafa ca ma pandeste. De fapt, Nelu a sunat-o pe mama-sa si doamna a venit fuga, fuga sa-si scape odorul din dintii zgripturoaicei. A coborat din taxi, l-a adunat de pe scarile blocului unde statea si plangea cu mucii in barba si ii zice:
- Aia e, maica! Baietii buni n-are noroc. Femeie iti trebuie tie la varsta asta?

Citește și:

Foto prima pagina Dexailo/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.