Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul regulamentar din concediul anual

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Citeam zilele trecute un studiu cel putin interesant facut de Durex despre gradul de satisfactie sexuala al oamenilor care pleaca in vacanta. Aparent, oamenii intra in fierbinteli atunci cand le miroase a concediu, ceea ce nu e rau deloc. Rau e ca de multe ori intra in fierbinteli doar cand intra in concediu.

Studiu de caz nr 1: am o prietena din copilarie careia ii vom spune Andreea. Andreea s-a casatorit regulamentar pe la 28 de ani dupa vreo 5 ani de concubinaj la fel de regulamentar si vreo 8 in total de relatie. Dupa atatia ani petrecuti langa o persoana, din punct de vedere sexual ii cunosti preferintele ca pe ale tale si stii exact unde, cum si cat sa pupi ca sa duci omul pe culmile placerii. Andreea si sotiorul nu se incadreaza in aceasta tabara, ci in tabara in care cuplurile fac sex cu programare o data pe luna, pe intuneric, pe nedezbracatelea, cu regularitatea achitarii facturilor. Draga, nu mai avem timp. Draga, sunt mereu obosita. Draga, pe el il apuca atunci cand ia ceva la bord. Draga, nu mai depune niciun pic de efort, da de doua ori din fund si sforaie apoi pana dimineata. Draga, lasa ca vine concediul si ne luam revansa.
Draga, m-am prefacut si eu ca te cred insa daca ne luam dupa concluziile studiului de care va povesteam, in vacanta romanii stau mai degraba cu telefonul in mana. Draga, cu o mana vorbesc la telefon si cu cealalta ma gandeam la tine era raspunsul pe care mi-l dadea un fost de fiecare data cand il sunam insa la modul cel mai propriu, atunci cand pleaca in concediu, fie in Eforie, fie in tarile calde, romanii nu fac sex.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.