Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul regulamentar din concediul anual

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Ana Blazic Pavlovic/ Shutterstock

Studiul spune asa: peste 50% dintre cuplurile care pleaca impreuna in concediu (sau, ma rog, separat, in functie de program, posibilitati si amanta) au mari asteptari atunci cand vine vorba de sex in vacanta. Cu siguranta o buna parte dintre ei pleaca visand la sex salbatic pe nisipul fierbinte, nu mai sunt o fata cuminte, tipete de placere pe creste de munte sau pipaieli nerusinate prin muzee (asa am descoperit eu ca e bine sa te imprietenesti cu paznicii si ca nu toate camerele sunt la vedere). Realitatea este ca aproape jumatate dintre cupluri stau cu nasu-n telefon. Fiecare in al lui, sa ne-ntelegem, ca sa nu ne intoarcem paruiti din concediu. Vina e cumva si la cal si la magar pentru ca apetitul sexual scade considerabil in momentul in care partenerul se tranteste in pat si se infige in retelele de socializare cu telefonul decat sa se infiga in pardon, stiti voi. Ca sa fie concediul complet pana la capat, oamenii posteaza din concediu chiar si de trei ori pe zi si prefera sa impartaseasca poze si momente din concediu cu prietenii virtuali decat sa impartaseasca un orgasm si-un sex oral cinstit cu partenerul.

Citește și:

Acum nu spune nimeni, zau, sa ajungi la Mamaia, sa zvarli cu hainele de pe tine si sa faci sex pe plaja langa sezlongul care te costa cat o zi de munca. Probabil ca e usor ilegal. Si, ce-i drept, daca esti nepregatit, cand iti intra-n slip nisip sau si mai rau decat in slip, nu-ti mai vine sa dai biiip. Acest lucru nu inseamna ca nu exista intotdeauna alternative. In loc sa pui mana pe telefon, pune mana pe partener, pune mana si pe-o paturica si gasiti-va un loc ferit in care sa va dati share unul altuia pana dimineata sau cel putin pana cand unul dintre voi urla de sciatica. Probabil ca suna desuet si cliseic insa cele cateva zile pe care partenerii le petrec in concediu exclusiv unul in compania celuilalt pot fi modalitatea prin care pot reaprinde pasiunea in cuplu. Sau motiv de divort, dar macar stii un lucru din capul locului.

Studiul de caz nr. 2: Vali si Gina se certau mai mult decat se fu, pardon, faceau sex atunci cand se intalneau si asa au facut toata relatia. Dar pentru ca se apropia vara si curgeau ofertele garla, si-au cumparat din timp o vacanta de o saptamana in Grecia, cum altfel decat all inclusive. Concediul se apropiau iar Vali si Ginuta erau deja campioni la numarul de certuri desfasurate in 24 de ore. M-am scarpinat in cap a paguba si-am intrebat-o de ce nu il lasa daca ii manaca nervii tot ce face Vali.
- Proasta esti, Noemi, zice Ginuta mea delicat. Cum sa il las acu’? Da’ ce, eu am platit vacanta sa se duca el in Grecia cu cine stie ce stramba pe banii mei. Nu! Intai ma duc in concediu si pe urma il las.

Citește și:

Gina si Vali s-au intors din concediu in trei. In cele cateva zile, Valisor si-a dat seama, prin logica simpla ca daca Gina are gura ocupata, Gina nu mai tipa. In acelasi timp, Gina si-a dat seama ca turistele priveau cam cu pofta dupa Vali al ei inalt, spatos cu ochii verzi si l-a tinut mai mult ocupat in camera de hotel. In prima seara, a crezut staff-ul ca astia doi se omoara insa dupa zambetele lor tampe de la micul dejun si fuguta pe varful degetelor spre camera, nu spre piscina i-a lamurit ca Gina si Vali se redescopereau unul pe altul. Intai m-am speriat, recunosc, astia doi nu mai postasera nimic si m-am gandit intai ca au vreo cufureala, vreo arsura la lingurea de la atata all inclusive dar erau prea ocupati unul cu altul in timpul concediului ca sa ne mai bage in seama pe noi, restul.

Foto prima pagina Geoff Goldswain/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.