Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Daca din titlu ati fi tentate, dragile mele, sa credeti ca cel mai sucit dintre pamanteni este un barbat, imi pare rau sa va frang inimile. Cel mai sucit dintre pamanteni sunt eu, Noemi care da si fuge apoi se intreaba de ce mama naibii comploteaza Universul si nu-I iese tabinetul. Daca mi-as face o carte de vizita, as scrie pe ea cititoare, cinefila, sexperta. N-a iubit niciodata. Sau cel putin asa imi place mie sa ma laud.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Adevarul este ca am iubit candva dar atat de feroce si de intens incat pana astazi n-am avut curaj sa imi recunosc nici mie. Dar l-am iubit-neiubit cu maduva oaselor. E acolo undeva in lume acum. Departe de mine si totusi inca aproape de tot ce am insemnat noi. Va fac partase la iubirea mea neiubire, in cea mai sincera declaratie de nedragoste pe care am facut-o vreodata, cu ingaduinta voastra pentru ca pe a lui nu mai am cum sa o cer si nu mai sunt indreptatita sa o fac.

Imi iubesc mainile, dragul meu nedrag, pentru ca ele s-au plimbat pe cararile trupului tau. Imi iubesc mainile pentru ca le-ai strans in mainile tale cu dorinta, cu ura o data, imi aduc bine aminte. Niciodata cu iubire. Cu dor, da. Cu patima, da. Cu iubire-neiubire, aproape. Imi iubesc ochii pentru ca ochii tai s-au oglindit candva in ei. Imi iubesc nervii spinarii pentru ca demult, in alta era, degetele tale imi rascoleau furtuni in simturi chiar si de la distanta. Imi iubesc si inima si dintii si oasele pentru ca poarta in ele urme ale trecerii tale prin mine.

Foto gpointstudio / Shutterstock

Ti-am cautat ochii in toti ochii straini care m-au privit vreodata, ba de sus, ba de jos, si nu i-am gasit. Ti-am cautat stransoarea tandru de dureroasa si cautatura piezisa pe care mi-o aruncai de fiecare data cand bateam cu pumnul in masa si-ti spuneam cum stiu eu cel mai bine ca tu nu ma iubesti. Bine ca ti-am spus eu cum si cand sa neiubesti, mureai altfel prost. Am uitat culoarea ochilor tai, desi parca sa-ti spun ca-s negri ca pacatele in care m-ai bagat. Le-am uitat si forma. Nu le-am uitat insa cautatura. Era grea privirea ta, sa stii, prea grea pentru umerii mei cocosati de femeie fatarnica.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: