Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Cel mai sucit dintre pamanteni

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Daca din titlu ati fi tentate, dragile mele, sa credeti ca cel mai sucit dintre pamanteni este un barbat, imi pare rau sa va frang inimile. Cel mai sucit dintre pamanteni sunt eu, Noemi care da si fuge apoi se intreaba de ce mama naibii comploteaza Universul si nu-I iese tabinetul. Daca mi-as face o carte de vizita, as scrie pe ea cititoare, cinefila, sexperta. N-a iubit niciodata. Sau cel putin asa imi place mie sa ma laud.

Adevarul este ca am iubit candva dar atat de feroce si de intens incat pana astazi n-am avut curaj sa imi recunosc nici mie. Dar l-am iubit-neiubit cu maduva oaselor. E acolo undeva in lume acum. Departe de mine si totusi inca aproape de tot ce am insemnat noi. Va fac partase la iubirea mea neiubire, in cea mai sincera declaratie de nedragoste pe care am facut-o vreodata, cu ingaduinta voastra pentru ca pe a lui nu mai am cum sa o cer si nu mai sunt indreptatita sa o fac.

Citește și:

Imi iubesc mainile, dragul meu nedrag, pentru ca ele s-au plimbat pe cararile trupului tau. Imi iubesc mainile pentru ca le-ai strans in mainile tale cu dorinta, cu ura o data, imi aduc bine aminte. Niciodata cu iubire. Cu dor, da. Cu patima, da. Cu iubire-neiubire, aproape. Imi iubesc ochii pentru ca ochii tai s-au oglindit candva in ei. Imi iubesc nervii spinarii pentru ca demult, in alta era, degetele tale imi rascoleau furtuni in simturi chiar si de la distanta. Imi iubesc si inima si dintii si oasele pentru ca poarta in ele urme ale trecerii tale prin mine.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.