Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Cel mai sucit dintre pamanteni

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto gpointstudio / Shutterstock

Ti-am cautat ochii in toti ochii straini care m-au privit vreodata, ba de sus, ba de jos, si nu i-am gasit. Ti-am cautat stransoarea tandru de dureroasa si cautatura piezisa pe care mi-o aruncai de fiecare data cand bateam cu pumnul in masa si-ti spuneam cum stiu eu cel mai bine ca tu nu ma iubesti. Bine ca ti-am spus eu cum si cand sa neiubesti, mureai altfel prost. Am uitat culoarea ochilor tai, desi parca sa-ti spun ca-s negri ca pacatele in care m-ai bagat. Le-am uitat si forma. Nu le-am uitat insa cautatura. Era grea privirea ta, sa stii, prea grea pentru umerii mei cocosati de femeie fatarnica.

Ti-am cautat gustul in toti oamenii pe care i-am gustat si nu l-am gasit. Era un strop de iute cu unul de minciuna si cu doua de patima. Parca sa-ti spun ca am gasit candva ceva asemanator dar diluat, ca umbra unei amintiri netraite. Si mersul ti l-am cautat, si naravul si n-am mai gasit nimic. Doar in mine te gasesc si doar daca ma uit atent. Ma privesti inapoi din intunecimile sufletului meu, stapan si imparat neghiob, orb si surd. Stapan peste oase, stapan peste dinti, stapan peste inima. Macar asa nu sunt niciodata singura.

Citește și:

Cand intind eu dreapta catre un umar strain, o intinzi si tu cu mine. Urmaresc hulpava cu degetul conturul umerilor straini iar tu di mine ii conturezi pe ai mei. Nimeni niciodata nu o sa mai ajunga cu adevarat la mine pentru pentru ca in jurul meu, in interiorul meu e fiinta ta greoaie, povara dulce si blestem dorit, ineca-ti-s-ar cuvintele in gat atunci cand o sa vrei sa spui te iubesc altcuiva.

Ca o serpoaica hamesita te-am pandit, am poftit la caldura ta. M-am intins catre tine, am tras de fibrele mele, de esenta mea pana cand, rarefiata, a ajuns la tine. M-ai umplut incet, incet, m-ai lipit si te-ai amestecat cu mine pana cand n-am mai stiut unde incepi tu si unde ma termin eu. Chip cioplit mi-am facut din tine si am pus ofranda la picioarele tale frumosul, uratul, haosul, lumina si mai ales intunericul meu, hoteste, in soapta, fara sa simti. Doarpentru placerea masochista de a te vedea cum calci pe mine ca sa pot sa spuna ca sunt intreaga, am gustat si din durere. Si nici e ape deplin pentru ca, adorate-neiubite, tot ce vine de la tine ma intregeste si ma mangaie. Daca nu-s degetele tale sa le treci prin dosul genunchilor mei, e lipsa ta care ma sageteaza din capul pieptului pana cand ma gaureste si-mi vine sa ma prabusesc in mine mai adanc, mai tainic, cu gura larg deschisa in urlet mut de neiubire impartasita.

Citește și:

Te neiubesc eu,
Cel mai sucit dintre pamanteni.

Foto prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.