Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul se face si in trei. Dragostea nu.

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Printre calitatile date sau cultivate de mine, nu s-a numarat niciodata capacitatea de a-mi face multi prieteni. Am cativa pe care ii numeri pe degetele de la o mana si pe care ma pot baza oricand. Daca ii sun la 3 dimineata sa ma adune din oras plansa si dezamagita, cel putin unul dintre ei va fi acolo. Restul, desi imi sunt dragi, sunt amici sau oameni pe care ii cunosc. In seria de pe urma se numara si cuplul despre care vreau sa va povestesc astazi, sa le spunem Crina si Matei.

I-am cunoscut in Berlin, cand bateam cluburile orasului alaturi de un domn care avea ceva gusturi exotice in materie de sex si acces VIP la niste cluburi cu tratamanet special. Crina si Matei au ajuns in tari straine manati de bani insa lucrau amandoi in domeniul in care au studiat si erau multumiti din punct de vedere financiar. Sexual, lucrurile nu stateau chiar asa. Desi erau amandoi cititi, scoliti si destupati,, treaba nu mai mergea ca unsa intre ei, nici la propriu, nici la figurat.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.