Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Sexul se face si in trei. Dragostea nu.

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Piotr Marcinski/ Shutterstock

Dupa indelungi chinuri si lupte secular sexuale care au durat 3 ani, Crina a pus piciorul in prag si a zis basta: au nevoie de un suflu nou in pat, de un ajutor, de un sustinator, de o proptea. Din privirile ei hamesite, eu sunt tentata sa cred ca ea ar fi visat ca al treilea ocupant al patului conjugal sa fie un domn. Matei parca n-as fi vrut sa isi masoare rezistenta si lungimea cu altcineva asa ca au facut un compromise: cauta un partener pentru sex in trei dar care trebuie sa fie partenera. Acum Crina, stransa cu usa, dupa ce l-a batut la cap la figurat si la fund la propriu pe Matei, nu mai putea da inapoi. Asa i-am intalnit pe ei in clubul de giumbuslucuri amoroase in trei, patru si combinatii de n luate cate se poate.
Matei parea in culmea fericii, Crina parea la al patrulea pahar de vin. Le-am refuzat politicos invitatia insa le-am dat intalnire a doua zi, parca mai mult din spirit patriotic decat din dorinta de a sta la beri nemtesti cu ei. In seara respective, amandoi pareau scosi din juriul de la concursuri de dans.

Citește și:

- Crina, blonda de la bar! Cum ti se pare?
- Hai draga, nu vezi ce fata de sparta are? Asta mesteca iarba la micul dejun!
- Dar blonda de langa masa X?
- Hai draga, lasa-ma-n pace, e de-o varsta cu mama!

A se nota: Crina e bruneta, cu ochi negri ca noaptea. Matei se uita doar dupa blonde. Lovitura sub centura.

I-am pierdut din ochi la un moment dat dar mi-au ramas in memorie privirea hulpava a lui Matei si privirea tulbure de vin si de dezamagire a Crinei. Ne-am intalnit a doua zi, asa cum stabilisem. Crina, sa vezi minune, sclipea ca o floricica iar Matei parea turtit bine. Pentru Crina, experienta cu dama luata acasa la pachet din club i-a deschis ochii si apetitul pentru peripetii sexuale in cate trei. Sa ne-ntelegem, singurul motiv, si cel mai gresit dintre toate pentru care ea a fost tentata de sexul in trei era barbatul ei caruia parca ii lipsea ceva.

Citește și:

Pus fata in fata cu o femeie si un barbat, Crina si-a dat seama sau cel putin a acceptat in cele din urma ca dorintele sexuale sunt absolut naturale, ca nu trebuie sa ii fie rusine cu ele si ca nu are niciun motiv sa nu se bucure de sexualitatea ei dupa placul si pofta –sa-ii-spunem-inimii. Pus fata in fata cu doua femei, Matei a fost obligat sa accepte ca de la filme porno la realitate e cale lunga. Daca in capul lui, in noaptea de amor cu nevasta si amanta de ocazie unanim acceptata, chiorul lui era rege, s-a inselat amarnic. Din povestile Crinei si gura stramba a lui Matei, el a fost mai mult spectator.

In cele din urma, dupa ce si-au dat seama ca viata lor de cuplu mai merge doar impinsa de la spate de altcineva, respectiv cate un terapeut, cate o amanta comuna, s-au hotarat sa isi vada fiecare de viata si de placerile lui. Crina, in continuare, e fericita si infloreste ca zambiluta. Matei nu se mai crede rege si parca-l paste si azi o urma de regret.

Citește și:

Foto prima pagina altafulla/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.