Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Ce tipuri de barbati gasesti pe Tinder?

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Eu si tehnologia suntem ca baba proverbiala si mitraliera (cel mai probabil ruseasca). Supravietuiesc printre gadgeturi dar nu excelez. Telefoanele mele au functii simple, laptopul doar un pic mai mult decat o masina de scris iar despre ceasuri destepte, pixuri destepte si alte desteptaciuni zau ca pe vremea mea nu erau, ca sa nu spun ca uneori par mai destepte decat purtatorii. Nu conteaza ca nu stii ce fac mai mult de jumatate dintre optiunile ceasului care mai ca nu te sterge la nas atat timp cat il ai la mana, iti faci poza si o pui pe Facebook sa se vada pana-n spate, viata are sens. Un lucru recunosc insa cu mana pe inima. N-am iesit la vanat de pokemoni decat pe Tinder.

Am tot citit povesti de groaza din tari straine despre Tinder si despre mesajele primite care l-ar face sa roseasca pe orice realizator de emisiuni mocirla de la noi. Fauna de la noi e surprinzator de bogata si de pestrita pe Tinder, suficient de bogata si de pestrita incat sa ne ajunga sa facem cate un top 10 asa nu barbati pe Tinder.In fiecare zi. De doua ori pe zi.

Citește și:

Aplicatia functioneaza suficient de simplu incat sa o priceapa orice alta antitehnica din lume. Dai stanga, nu te intereseaza flacaul, nu te poate contacta. Dai dreapta si daca te-a placut si el, puteti incepe sa stati la povesti. Sau sa citesti bancuri, dupa caz. Prin urmare, dragile mele, iata cateva dintre exemplarele faunei bastinase care pot fi intalnite in jungla intalnirilor online.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.