Jurnal de sex: Ce tipuri de barbati gasesti pe Tinder?

Jurnal de sex: Ce tipuri de barbati gasesti pe Tinder?

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

In perioada de imperechere, preia ritualul specific speciei din care face parte. Imbraca o pereche de pantaloni atat de mulati incat intra in zona in care teoretic se afla penisul iar astfel apare fenomenul botezat de cercetatorii britanici male camel toe. Ca sa atraga femelele, isi ridica panatalonii pana deasupra gleznei si poarta camasi inflorate. In perioada in care iese din fierbinteli si intoarce spatele intregii lumi care e prea mainstream pentru gustul lui, iepurasul de control poarta sapca, borseta si sandale cu sosete.

Taurul de corporatie – Aceasta specie traieste de regula in partea de nord a capitalei pentru a fi aproape corporatie, centrul sau spiritual si sensul existentei sale. A nu se confunda cu boul comunitar care se intinde ca buruina. Spre deosebire de acesta, taurul de corporatie este un pradator inteligent si cu un cuib pregatit pentru femela. Acesta nu este insa monogam iar scopul vietii sale este preamarirea corporatiei, respectiv a turmei la care se intoarce in goana mare in fiecare dimineata.

Pentru ca intra des in fierbinteli, perioadele sale de imperechere sunt scurte iar procedeul este rapid, drept pentru care femelele din turma care i-au fost partenere ocazionale sunt greu de impresionat a doua oara. Atunci cand este intalnit pe Tinder, taurul de corporatie incearca sa isi extinda teritoriul si sa exploreze femelele altor corporatii, aflate eventual in situatii emotionale vulnerabile dupa ce au fost parasite de cate un iepuras de control.

foto interior si prima pagina fizkes/ Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri