Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Tot un fel de PUA calului!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

PUA. Pick-up artist. Artist in agatat. Suna ca o gluma flasca insa este, imi pare rau sa va scriu asta, o realitate cruda. Atat de cruda inca aproape ti-e mila de inocenta „ artistilor”, cel putin tin ceea ce ii priveste pe cei bastinasi. Fericiti cei saraci cu duhul. Definitia spune ca pick-up artistul este acel baiat (mai ca-mi venea sa-i spun domn dar in mod evident nu este) care pretinde ca stie sa seduca potentiali parteneri pentru sex prin anumite tehnici sigure, testate care functioneaza garantat 120%. Ne vom opri astazi asupra unuia dintre ei, pick-up artist care face parte din comunitatea romaneasca de profil pentru ca da, exista o comunitate romaneasca de profil.

Tinta pick-up artistului nu este fata, femeia, doamna. Este tipa. O ea oarecare vulnerabila care trebuie mintita, amagita si momita ca sa vrea sa faca sex cu PUA. Pentru ca sarmanele de noi, tipele, nu suntem stapane pe sexualitatile noastre si avem nevoie de un deschizator de drumuri care sa ne minteasca si sa ne explice cum si ce sa faci cu PUA. O sa purcedem astazi impreuna la analiza pe teoria artistilor in vrajeala, agatat si hartuire (da, prietene, daca ma apuci de maini, mi le intorci, mi le imobilizezi apoi incerci sa ma saruti se numeste hartuire)

Citește și:

Studiu de caz 1: Cum saruti o tipa din prima garantat, fara refuz, promotie extraordinara doar astazi!

Nu vom lua in discutie toate metodele insirate de domnul PUA, ci doar cateva dintre ele care ies in evidenta prin gradul de libidinism care depeste limita legala.

Metoda fondului de ten: PUA se apropie de tine si presupune deja din start ca are voie sa iti puna mana pe fata. Punctam intai ca asta incalca spatiul personal si bunul simt iar in al doilea rand, nu dam o poala de bani pe cosmetice ca sa-si frece PUA asta mana de fata si sa strice machiajul. A pus mana pe tine fara sa ii dai voie? Bum! Poti sa ii dai un branci si sa ceri ajutorul baietilor de la intrare ca sa scapi de el.

Metoda sticla de bere: PUA isi ia singur berea in mana, o freaca putin pana cand i se racesc degetele vine la tine si te apuca de fata ca sa iti puna degetele in spatele urechilor. Cu siguranta acesta este inceputul ritualui de imperechere in specia din care face parte insa din fericire numarul de „tipe” care lesina de placere si isi desfac picioarele la comanda datorita unui astfel de gest este mai mic decat punctul de inghet al alcoolului etilic. La – 114, daca erati curioase. Chiar daca nu vrei sa il saruti, oricum e ok pentru el. Te-a prins de cap, te tine locked, n-ai cum sa fugi.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.