Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Tot un fel de PUA calului!

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Metoda Tine-o de maini: Daca nu a functionat nici cu fondul de ten, nici cu prinsul de cap, atunci cand iti imobilizeaza mainile va reusi sigur sa te sarute. Fie ca vrei, fie ca nu. Doar esti locked.
Metoda guma de mestecat: Nu e foarte clar scopul ritualului. Specimenul isi baga o guma de mestecat in gura si o suge nu mai mult de durata regulamentara de supt guma prevazuta in codul PUA, dupa care i-o ofera potentialei victime.

Metoda esti mai fals decat PUA: daca porti gene false sau daca ai gene pentru un motiv anume, in specia Bujorului acesta este semn ca vrei sa te imperechezi. Prin urmare, va veni sa cerceteze daca genele sunt atasate sau se desprind exclusiv prin smulgerea din radacina. Cu un aer prietenos, te va ruga sa inchizi ochii si cand te astepti mai putin, te va saruta. Nu este nicio problema ca nu vrei. Esti tipa, parerea ta este irelevanta.

Citește și:

Lasand gluma si hartuirea la o parte, e greu, aproape imposibil sa ii rezisti unui om necunoscut care te invita sa ii sugi limba. Apogeul seductiei. Culmea masculinitatii si a bunelor maniere.

Studiu de caz 2: Ce trebuie sa faci pentru a lua o tipa din club acasa.

Problema numarul 1, flacau, este ca nu o iei nicaieri. Merge ea daca vrea si daca stie exact unde merge. Problema numarul 2 este ca pornesti de la premisa ca tipele sunt proaste. Una dintre teoriile lui spune ca e perfect acceptabil sa ii spui orice ca sa o scoti din club si sa o iei acasa, inclusiv sa ii promiti ca o duci la un alt club unde mixeaza cel mai DJ dintre Dj doar ca pe drum, surpriza, te razagndesti si te pocneste subit ca vrei sa bei o cafea la tine acasa. Sa o iei. Sa o duci. Sa o saruti. Sa o scoti din frame. In toate aceste elemente, femeia are un rol pasiv in timp ce este asaltata cu atentie nesolicitata pentru ca in mod evident de asta merg tipele in club.

Citește și:

Sa ne intelegem din capul locului: nu pledeaza nimeni impotriva aventurilor de-o noapte, de doua, fara numar. Pledez impotriva minciunilor, a ipocriziei si a presupunerii ca femeia trebuie momita, hartuita, jignita si constransa ca sa vrea sa faca sex.

Foto prima pagina Eugenio Marongiu/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.