Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Nu ma minti, te-as putea crede

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Daca atunci cand nu exista colivie, cand nu exista control si politie politica in fiecare dimineata la micul dejun preferi sa minti, problema e la tine, nu la mine. Si daca atat de desueta si de naiva e obisnuita de a avea incredere in omul cu care imparti patul, atunci liber de vama, adio si-un praz verde! Minciunile insirate, ascunzisurile, fereala inseamna drama inutila intr-o relatie si zau ca de la o varsta incolo atingi acea maturitate emotionala care nu are nevoie de drame, tradari si gelozii.

La capatul celalalt se afla iubirile traite cu zgarda de gat si daca trebuie pazita, zau ca nu e iubire. Cred ca toti am trecut prin asta la un moment dat, cu un partener care incearca sa iti puna latul de gat, sa te prinda in capcana cu orice pret. Al meu, de exemplu, gaurea prezervativele in speranta ca daca raman gravida il luam de barbat.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.