Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Bate saua sa priceapa organu' statului

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

De regula sunt genul de om care se fereste de stereotipuri de orice fel si mi se pare ca unul dintre cele mai mari pacate ale societatii noastre este generalizarea. Bagam in acelasi sac o ampla categorie de oameni doar pentru ca ne e mai simplu sa functionam asa, dupa tipare. Insa vorba romaneasca, organu’ nu stie carte s-a adevarit in cazul meu in mai multe feluri posibile. Acum cativa ani, o prietena de-ale mele si-a gasit iubirea vietii si traiesc si astazi aproximativ fericiti. In perioada imeditat dupa nunta, a lovit boala lipelii: era atat de fericita incat incerca sa cupleze pe toate lumea din jurul ei cu oricine. Asa a crezut e ca imi face un bine.

Hai, Noemi, dragi, sa-l cunosti pe Cristinel. Baiat bun, inalt, blondut, ochi verzi, cuminte, de meserie organ al statului. Mai de voie, de nevoie, am iesit cu Cristinel. Nu-i vorba, frumusel era Cristinel. Ochi verzi la purtator, inaltime regulamentara ca altfel nu-l primeau la Academie. Un singur defect avea Cristinel, major si capital. Si nu doar ca era mare defectul lui dar confirma intr-un fel ca nu exista bancuri despre el si colegii lui pentru ca toate erau adevarate. Cristinel, saracu’, era prost de-i curgea scuipatu’ din gura.

Citește și:

Te uitai in ochii lui verzi si ii vedeai ceafa. Baiat rau, ce-i drept, nu era dar nu stia sa vorbeasca decat despre masini, nu mai deschisese o carte de la alfabet incoace si asculta o muzica de stilul bumtzi-bumtzi pe care, parol, n-am inteles-o niciodata. Stiu ca suna rautacios, ca inteligenta nu garanteaza integritatea morala a unei persoana asa cum o cultura generala spectaculoasa nu te face usa de biserica. Dupa ce ca neuronii lui ieseau, mititeii, lipsa la inventar, Cristinel era si molcom la gura de cascau si mustele pe pereti a sictir si plictis cand deschidea el gura.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.