Jurnal de sex: Bate saua sa priceapa organu' statului

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Sa nu fiu rea si cu prejudecati, am zis sa ii mai dau omului o sansa si dupa vreo doua saptamani de facut slalom printre ture de noapte si in care incercam sa leg macar o spoiala de conversatie cu el, ajung in garsoniera lui, poate-poate o trece examenul suprem. Sub cuvant de onoare, asa pupaturi seci n-am avut parte in viata mea. Plus ca pupaturile, asa seci cum erau, se intindeau regulamentar doar de la coaste in sus. Colac peste pupaza, a zacut sub mine mut ca pestele si a ispravit organul statului in maxim 3 minute.

Clar, Cristinel nu functiona pe nici un plan. Dar mi-era mila de el si de nevinovatia lui. N-aveam nici un gust sa umilesc un om si nici nu imi sta in fire. Doar daca ma rogi frumos si spui multumesc dar asta este o poveste pentru alta zi. L-am luat cu textul clasic: it’s not you, it’s me. Tu esti baiat bun, o sa iti gasesti o fata buna, gospodina, te asteapta acasa, te pune la masa, ma rog, stiti repertoriul. Hai sa nu ne mai vedem ca nu avem nimic in comun.

Retail jobs

Parea ca a inteles Cristinel insa vreo doua luni mai tarziu a inceput sa imi trimita mesaje, cand pe telefon, cand pe Facebook. Evident, nu i-am raspuns niciodata. In ciuda acestui lucru, la interval de cateva luni, Cristinel isi aducea aminte de nimeni. In cele din urma, a parut ca renunta dupa vreun an jumatate in care mi-a scris ca ii pare rau ca intre noi „na fost mai mult doar god sexx” si ca inteles asta. Bun, ma bucur, delete, salutare si-un praz verde. Mai zilele trecute, dupa ani buni, imi scrie Cristinel: Hy, ce m-ai faki, nam m-ai vb de mult. Poop. Sa ii dau s-un block?

Foto interior si prima pagina Studio10Artur/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri