Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Bate saua sa priceapa organu' statului

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Asta ca sa nu va spun ca n-am vazut om care sa ia o decizie mai incet decat domnu’ organ al statului si am constatat asta in prima seara, din doua randuri: intai, a stat juma’ de ora si a cumpanit intre o cafea si un latte. Apoi, cand m-a dus acasa, semaforul s-a facut verde, Cristinel a intrat in intersectia, a frana brusca si s-a blocat: eu pe unde o iau? Ca daca o iau acum drept in fata, ajungem in nu stiu cate minute, ocolim nu stiu pe unde si mai e si strada naspa, am incheiat citatul. Daca facem stanga aici, sunt strazile mai bune dar facem mai mult dar poate ne oprim si pe Xulescu ca e in drum dar poate nu e acasa, ia sa il sun. Am incheiat citatul, bis. Asa se face ca ne-am protapit in mijlocul intersectiei in timp ce masinile din jur ne claxonau in cor iar Cristinel vorbea la telefon cu Xulescu, concentrat si aplecat peste volan, cu sprancenele ridicate spre varful capului, mai sa ii atinga motul bretonului geluit bine. Gata, stiu, ce facem! O luam la dreapta! (intre noi fie vorba intr-o intersectie in care nu aveai voie sa faci dreapta pentru ca intrai pe o straduta cu contrasens. Putin importa, legile sunt pentru noi fraierestenii de rand, nu pentru organele statului.

Citește și:

Sa nu fiu rea si cu prejudecati, am zis sa ii mai dau omului o sansa si dupa vreo doua saptamani de facut slalom printre ture de noapte si in care incercam sa leg macar o spoiala de conversatie cu el, ajung in garsoniera lui, poate-poate o trece examenul suprem. Sub cuvant de onoare, asa pupaturi seci n-am avut parte in viata mea. Plus ca pupaturile, asa seci cum erau, se intindeau regulamentar doar de la coaste in sus. Colac peste pupaza, a zacut sub mine mut ca pestele si a ispravit organul statului in maxim 3 minute.

Clar, Cristinel nu functiona pe nici un plan. Dar mi-era mila de el si de nevinovatia lui. N-aveam nici un gust sa umilesc un om si nici nu imi sta in fire. Doar daca ma rogi frumos si spui multumesc dar asta este o poveste pentru alta zi. L-am luat cu textul clasic: it’s not you, it’s me. Tu esti baiat bun, o sa iti gasesti o fata buna, gospodina, te asteapta acasa, te pune la masa, ma rog, stiti repertoriul. Hai sa nu ne mai vedem ca nu avem nimic in comun.

Citește și:

Parea ca a inteles Cristinel insa vreo doua luni mai tarziu a inceput sa imi trimita mesaje, cand pe telefon, cand pe Facebook. Evident, nu i-am raspuns niciodata. In ciuda acestui lucru, la interval de cateva luni, Cristinel isi aducea aminte de nimeni. In cele din urma, a parut ca renunta dupa vreun an jumatate in care mi-a scris ca ii pare rau ca intre noi „na fost mai mult doar god sexx” si ca inteles asta. Bun, ma bucur, delete, salutare si-un praz verde. Mai zilele trecute, dupa ani buni, imi scrie Cristinel: Hy, ce m-ai faki, nam m-ai vb de mult. Poop. Sa ii dau s-un block?

Foto interior si prima pagina Studio10Artur/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.