Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul cocota, intretinut de mama, iubita si amanta

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

Foto Liukov/ Shutterstock

Atunci cand Miha l-a cunoscut pe Fat Frumos de urbe mica, era intr-o etapa disperata a vietii ei. Trecuse prin doua mariaje ratate si isi dorea foarte mult un copil. De casnicie nu prea ii mai ardea ei dar era pregatita sa isi creasca singura copilul. In ast’ timp, craiul si-a activat radarul de disperare si a simtit ca Miha a deposit viteza legala asa ca i s-a bagat pe sub piele.

Ca sa il cucereasca, ea a apelat la tot ce scrie in ABC-ul seductiei, de la lenjerie neagra pana la somon si oala cu sarmale pe care o cara saptamanal la potentiala viitoare mama-soacra acasa. Incet, incet, Miha a ajuns sa aiba grija nu doar de casa ei, ci si de casa lui. Cand ramanea peste weekend cu familia lui, slugarea ca Cenusareasa. Si slugarea, nene, nu ca isi spala farfuria in care manca. Facea intr-o zi ce nu faceau locatarii intr-o saptamana. Spala, freca, stergea, aspira, gatea, prajiturea timp in care restul se lafaiau. Trai, neneaca, pe spinarea Mihaelei!

Citește și:

Macar daca s-ar fi simtit apreciata pentru toate lucrurile astea, parca tot ar fi fost hapul mai indulcit. In schimb, craiul o tratata ca pe menajera cu care face sex, tatal o trata cu indiferenta si ii fuma tigarile iar mami o boscorodea pe la spate in timp ce se indopa cu prajiturile facute de Miha. Ba ca-i urata, ba ca e rea si imbufnata tot timpul, ba ca e batrana, ba ca e obraznica si a indraznit sa ii ceara inapoi banii pe care i-a dat cu imprumut…

In ciuda tuturor sfaturilor pe care le primea de la cei care o iubeau si in ciuda a ceea ce judeca ea singura cu capul ei, Miha credea ca trebuie sa indure o perioada pana cand craiul va parasi cuibul si fustele lui mami ca sa se mute la ea acasa si sa traiasca amandoi in lapte si miere. Craiul avea, evident, cu totul alte planuri.

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.