Setari Cookie-uri

Jurnal de sex: Barbatul cocota, intretinut de mama, iubita si amanta

Deschide jurnalul de sex al lui Noemi. Daca ai curaj.

La inceput, sumele de bani cerute erau mici. De-un strop de motorina, de un pachet de tigari, pana ia mami pensia. Apoi pretentiile au inceput sa creasca. Mami vrea storcator de fructe de la teleshopping, Miha a luat storcator de fructe. Mami nu mai are geanta, Miha i-a luat geanta. 50 de lei pana la leafa s-au transformat in 100 apoi din ce in ce mai mult de ajunsese Miha sa faca ore suplimentare ca sa tina doua case. La un moment dat, a vazut ca vizitele si telefoanele de la craisor se rareau pana cand au incetat complet.

Plansa toata si cu inima franta, Miha l-a cautat in zadar ca baiatul mamei n-a fost de gasit. Insa intr-un oras mic se afla orice s-a intamplat, ba inca si ce nu s-a intamplat. Bursa zvonurilor in parteneriat cu Radio Sant si Barfa Security s-au pus in miscare astfel incat Gabi a aflat ca inca de pe vremea in care era cu ea, Fat Frumos cu gel in frunte isi gasise una mai tanara, mai frumoasa insa studenta care statea cu chirie, asadar n-avea cum sa ii faca mofturile printului, ale mamichii si ale tatutului parazit consort.

Citește și:

Dupa ce a terminat de povestit toata tarasenia, mi-a venit sa o zgaltai si sa tip la ea, doar sa se trezeasca. Apoi am privit-o bine si mi-am dat seama ca am in fata o femeie secatuita de puteri, deloc proasta insa cu inima franta de pe urma celor doua casnicii esuate. Mi-am dat seama cata presiune era pe umerii ei. Proasta nu e deloc. Stiu ca din toata povestea asa suna dar zau ca nu-i. Insa chiar daca ea nu vedea in asta un dezavantaj, societatea a inceput sa ii dicteze ca are o varsta si ca trebuie sa implineasca niste mofturi ale societatii. Si nu doar ale societatii. La fiecare masa in familie, mama ei, batrana si bolnava se punea pe plans.

Teama ei era ca moare ca maine si Miha ramane singura, fara un barbat de ajutor si un copil de alinare. Din cauza asta, din cauza fricii care i-a intrat pe sub piele, pe care i-au bagat-o altii in cap si in inima, Miha ar fi fost in stare sa se marite cu cocota masculina de care va spuneam si sa faca si un copil. Nu neaparat ca isi dorea lucrurile astea ci pentru ca asa I se spunea ca e firesc. Trebuia sa intre in randul lumii si pretul pe care era dispusa sa il plateasca era fericirea ei si, cel mai probabil, a copilului pe care ar fi urmat sa il nasca.

Citește și:

Foto prima pagina g-stockstudio/ Shutterstock

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.