Setari Cookie-uri

E posibil sa faci sex in somn!

De cate ori nu te-ai trezit relaxata dupa doar cateva ore de somn? Se pare ca motivul este sexul facut in timpul pe care tu l-ai petrecut odihnindu-te.

In anul 2004, ziarul “The Sidney Morning Herald” a publicat un articol in care o femeie in varsta de 40 de ani, casatorita, suferea de acesta boala. Ea a fost surprinsa in toiul noptii iesind din casa si intretinand relatii sexuale cu diferite persoane.

In 2007 doctorii Carlos Schenck si Mark Mahowald de la Universitatea din Minnesota si doctorul Isabelle Arnulf de la Stanford, au efectuat un studiu, in urma caruia au descoperit faptul ca sexsomnia este diferita in ceea ce priveste sexul persoanei. Daca de cele mai multe ori femeile ajung doar la masturbare, cei mai multi dintre barbati ajung sa practice sexul in timpul somnului.

De cele mai multe ori, sexsomnia apare in situatiile in care exista un partener cu care patul este impartit.
Dr Cramer Bornemann sustine ca 70% dintre cei diagnosticati de aceasta boala se pot insanatosi daca folosesc Clonazepam, un derivat al benzodiazepinei. De asemenea Bornemann, expert in dosare penale, sustine ca unii barbati pot ajunge in fata instantei fiind condamnati pentru viol din cauza faptului ca pot molesta sexual femei sau fete in timpul somnului.

Acest tip de somnambulism a aparut de curand si inca este considerat un mister pentru medici. De aceea se continua cercetarile pentru obtinerea unui medicament care poate vindeca persoanele care sufera de sexomnie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.