Setari Cookie-uri

7 sfaturi pentru o viata sexuala PERFECTA!

Este demonstrat stiintific faptul ca o viata sexuala activa reprezinta unul dintre elementele cheie catre o relatie perfecta. Desi cuplurile longevive ar trebui sa aiba parte de cat mai mult sex datorita increderii dintre parteneri si sigurantei, de cele mai multe ori acestea renunta la a se mai bucura la fel de mult ca la inceputul relatiei de momentele excitante si pasionale din dormitor.

5. Schimbati rolurile

Daca el este cel care intotdeauna face primul pas, discutati si faceti schimb de roluri. Fa-i un masaj cand vine obosit de la munca, asteapta-l in dormitor intr-un costumas sexy sau complet dezbracata, intra peste el la dus sau sari in bratele lui si saruta-l pasional cand ajunge acasa.

Spune-i ca tu esti sefa si ca va trebui sa faca tot ce ii spui. El va fi foarte incantat sa auda asta si va face tot posibilul sa te satisfaca.

6. Foloseste jucarii sexuale

Magazinele specializate in jucarii sexuale au devenit tot mai numeroase datorita cererii foarte mari. Vibratoarele pot fi folosite atat de catre femeile singure, cat si in viata de cuplu ca un preludiu. Daca aveti deja jucarii sexuale, vizitati un site online. Cu siguranta veti gasi alte modele de jucarii care va vor trezi curiozitatea.

7. Excita-l cu mesaje erotice

Foloseste-ti imaginatia si scrie-i un mesaj sau un mail in care sa ii descrii actul sexual dintre voi. Ii poti trimite si imagini cu anumite zone ale corpului tau pe care el le considera sexy. Ascunde-i in jacheta sau in servieta un biletel erotic inainte de a pleca de acasa, insa asigura-te ca el este singurul care il va citi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.