Setari Cookie-uri

7 sfaturi in alegerea vibratorului

Vibratorul este una dintre cele mai cunoscute si achizitionate jucarii sexuale. Cumpararea unui astfel de produs poate fi destul de dificila, avand in vedere ca este fabricat din diferite materiale, in numeroase marimi si cu variate scopuri.

Inainte de iti achizitiona un vibrator, citeste pe eticheta din ce este fabricat pentru a afla daca esti alergica la chimicalele din material.

5. Nivelul zgomotului

De cele mai multe ori, vibratoarele fac un zgomot destul de redus, un bazait. Jucariile sexuale din plastic sau alt material dur sunt mai zgomotoase decat cele realizate din materiale moi. Este indicat sa iti achizitionezi un vibrator care nu este prea galagios pentru a nu iti distrage atentia de la joaca si placere.

6. Pretul

Un alt criteriu de care trebuie sa tii cont este pretul. Exista vibratoare pentru fiecare buzunar, cu preturi incepand de la 40 de lei (vibrator inel care se fixeaza la baza penisului) sau 50 de lei (vibrator clasic din latex, cu forma asemanatoare penisului) si care ajung pana la zeci de mii de euro.

7. Accesoriile vibratorului

Daca iti place sa folosesti doar vibratorul iti poti achizitiona unul clasic, insa daca esti adepta schimbarilor si vrei sa experimentezi lucruri noi poti incerca si accesoriile pentru aceasta jucarie (de cele mai multe ori, vibratoarele moderne contin aceste accesorii incluse in pachet):
- inel stimulator pentru clitoris cu vibratii;
- inel cu protuberante pentru masarea peretilor vaginali;
- ventuza pentru o mai buna functionare;
- stimulator clitoridian
- stimulator pentru sfarcuri.

Sfat: nu uita sa cureti vibratorul dupa fiecare utilizare si sa il tii intr-un loc uscat pentru a preveni aparitia bacteriilor si a infectiilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.