Setari Cookie-uri

7 reguli pentru o relatie de durata

O relatie de durata presupune nu doar iubire, intelegere, afectiune si daruire totala, ci si compromis si sacrificare. Dupa o anumita perioada de timp, numeroase cupluri isi pierd din senzualitate, lasandu-se coplesiti de problemele zilnice si de rutina.

Cadourile si surprizele nu sunt doar pentru aniversari, zile de nume, Craciun, Paste sau alte perioade fixe. Fiecare persoana se bucura cand primeste cadouri. Fie ca este vorba despre un costumas sexy si un dans erotic, cina la lumina lumanarii sau cadouri hand made, fii creativa si gandeste-te cu ce ai putea sa il surprinzi.

Nu trebuie sa cheltuiesti multi bani pentru surprize. Aminteste-ti ca gestul este cel care conteaza si nu pretul sau cantitatea.

5. Nu uita de relaxare

Nu trebuie sa va lasati cuprinsi de problemele zilnice, ci aveti nevoie si de timp liber in care sa va relaxati si sa va distrati. Iesiti la o plimbare de seara, plimbati-va prin parc, mergeti cu rolele sau doar stati pe o banca in parc pentru a va recrea mintea.

6. Comunicati

Comunicarea este unul dintre cei mai importanti factori pentru a avea o relatie sincera si de lunga durata. De fiecare data cand va confruntati cu o problema, comunicati. Spuneti-va punctele de vedere, ceea ce va nemultumeste si discutati amandoi calm, fara a va certa. Astfel veti da dovada de maturitate, iar iubirea voastra va creste daca veti sti cum sa va rezolvati problemele intr-o maniera convenabila pentru amandoi.

7. Iubeste-l neconditionat

Fii alaturi de el in momentele grele, sustine-l in orice problema si lasa-l sa se confeseze. Demonstreaza-i ca il iubesti indiferent de contul din banca, de situatiile si dificultatile din familia sa sau de anturajul pe care il are. Fii tu persoana in care isi gaseste consolarea, care il alinta si il indruma in viata.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.