Setari Cookie-uri

Dezbatere: De ce umblam cu cioara vopsita in dragoste?

Cu siguranta, nu exista relatia perfecta. Pana si cel mai frumos cuplu care din exterior pare ideal, ascunde tensiuni si minciuni nespuse.

Cu siguranta, nu exista relatia perfecta. Pana si cel mai frumos cuplu care din exterior pare ideal, ascunde tensiuni si minciuni nespuse. De ce mintim in dragoste? Poate din monotonie, comoditate sau de teama ca partenerul sa nu ne judece pentru anumite greseli din trecut. Cateva posturi gasite pe forum indica faptul ca “minciuna in dragoste” este un subiect controversat, puternic dezbatut si fiecare incearca sa afle un raspuns.

Cat e de greu sa fii sincer? Este o intrebare aparent simpla, dar totodata complicata. Uneori preferam sa mintim ca sa evitam certurile banale sau pentru a-l proteja pe celalalt. Minciunile nevinovate sunt utilizate involuntar. De exemplu, atunci cand nu vrem sa admitem ca am petrecut peste 40 de minute in oglinda ca sa aratam bine pentru el, sau cand nu dorim sa-l suparam, recunoscand ca da, abdomenul lui nu mai este la fel de apetisant.

Totusi, daca va plimbati pe strada si el intoarce capul dupa o alta femeie sau nu-ti mai acorda atentie odata ce chelnerita cu fusta scurta s-a apropiat de masa voastra, trebuie sa-i atragi atentia. Altfel, libertatea excesiva poate capata conotatii nebanuite pentru el.

Uneori de la un flirt pana la o aventura nu mai este decat un singur pas. Aceasta limita poate fi traversata usor atat de barbati cat si de femei. Odata ce si-au inselat partenerii, unii prefera sa ascunda tradarea, altii continua sa minta sperand ca nu vor fi descoperiti. Insa, o alta majoritate prefera sa-si marturiseasca fapta. Se spune ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Oare? Totusi, de ce inseli cand iubesti? Iata o intrebre interesanta, via forum. Voi ce ati raspunde?

Poate din iubire si de dragul momentelor frumoase petrecute impreuna alegi sa ierti, insa nimic nu va mai fi la fel. Odata ce ti-ai pierdut increderea, cu greu o vei recastiga. Incertitudinea va plana permanent asupra relatiei voastre si bineinteles, amandoi veti avea de suferit.

In cadrul aceluiasi subiect, iata o alta dezbatere: cum iti dai seama ca esti inselat/a? Avand in vedere ca unii stiu foarte bine sa mascheze aspectul asta, ce e de facut? Sa stam mereu in garda ori sa avem incredere in persoana de langa noi?


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.