Setari Cookie-uri

Daca nu ai chef de sex, fa-ti!

De cate ori nu gasesti pretexte pentru a scapa de o partida de sex? Fie ca ti-e rau, te doare capul sau esti obosita, il faci sa se simta respins. Astfel, poate interveni o cearta pe care nu ai cum sa o opresti, iar situatia dintre voi devine tot mai stresanta si tensionata pe parcursul intregii zile.

5. Preia controlul

Fii tu cea care preia controlul in timpul actului sexual. Poti schimba pozitiile in momentul in care te plictisesti. Lasa-te purtata de val si bucura-te de acel moment alaturi de iubitul tau.

Sfat: daca nu iti place intensitatea si viteza miscarilor, preia controlul si stai tu deasupra. Astfel, vei avea libertatea de a te misca in voie si iti vei stimula clitorisul, ajungand mai repede la orgasm.

6. Ascunde-ti defectele
Trebuie sa te simti sexy in pielea ta pentru a fii sigura pe corpul tau. Indiferent de inaltime, greutate sau dimensiuni, trebuie sa ai incredere in tine si sa iti cunosti calitatile. Poarta lenjeria si hainele potrivite formei corpului tau, foloseste machiajul pentru a iti ascunde imperfectiunile si pune accentul pe accesorii pentru a iti personaliza stilul.

Sfat: conteaza foarte mult sa iti iubesti corpul si sa fii increzatoare in propriile forte pentru a fi placuta de cei din jurul tau. Daca nu te simti in largul tau in timpul sexului, poti inchide lumina sau poti folosi un cearsaf pentru a te acoperi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.