Setari Cookie-uri

5 pasi in cautarea sufletului pereche

Exista momente in care simti ca nu mai poti face fata problemelor si ca ai nevoie de un partener care sa te sfatuiasca si sa te sustina in toate deciziile pe care le iei? Sunt seri in care ai vrea sa primesti un telefon si sa auzi doar un simplu Somn usor sau zile in care doar vrei sa lenevesti in bratele persoanei iubite? Se spune ca pentru fiecare persoana exista o jumatate ratacita prin lume, tu trebuie doar sa stii unde si cand sa o cauti.

Exista momente in care simti ca nu mai poti face fata problemelor si ca ai nevoie de un partener care sa te sfatuiasca si sa te sustina in toate deciziile pe care le iei? Sunt seri in care ai vrea sa primesti un telefon si sa auzi doar un simplu “Somn usor” sau zile in care doar vrei sa lenevesti in bratele persoanei iubite? Se spune ca pentru fiecare persoana exista o jumatate ratacita prin lume, tu trebuie doar sa stii unde si cand sa o cauti.

Fiecare om are imaginea cu portretul robot al sufletului pereche, dar exista posibilitatea ca acesta sa fie total diferit de ceea ce exista in imaginatia lui. Doar odata cu trecerea timpului si prin cunoastere reciproca ne putem da seama daca este sau nu “alesul”.

1. Ce este sufletul pereche?


Nu exista o definitie concreta a jumatatii potrivite, dar putem spune ca sufletul pereche este oglinda ta inversa, are puterea si forta de care tu ai nevoie, este jumatatea care iti trebuie pentru a deveni un intreg, este copia sufletului tau, este visul tau devenit realitate si, cel mai important, este partenerul tau pe viata.

2. Nu dispera

Daca te opresti putin din alergarea dupa “Mr. Right” vei observa ca viata nu este asa de crunta cum ai tu impresia. Relatiile esuate nu ar trebui sa fie considerate un semnal de alarma, ci o experienta a vietii. Daca nu este el perechea ta, atunci va fi altul. Important este sa ai incredere in tine si sa gandesti pozitiv. La un moment dat, va sosi si el. Poate este ratacit intr-o relatie nereusita si, intr-un final, va veti intalni.

3. Renunta la lumea virtuala

Dependenta de internet a devenit o boala clinica. Tot mai multe persoane pierd numeroase ore in fata calculatorului, purtand conversatii cu necunoscuti denumiti “prieteni” pe site-uri de socializare. Viata traita in mediul online este doar o fantezie, un mod de a pierde timpul si de a invinge plictiseala.

Sfat
: renunta la conturile facute pe site-uri de matrimoniale si petrece mai mult timp alaturi de prietenii tai sau colegii de munca.

4. Descopera oameni noi

Stand in casa si plangandu-ti de mila ca nu iti gasesti marea dragoste, nu vei rezolva mare lucru, ci doar vei accentua teama singuratatii. Daca vrei sa te indragostesti si sa iti gasesti sufletul pereche, ai nevoie de un impuls, de speranta si optimism.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.