Setari Cookie-uri

5 pasi in cautarea sufletului pereche

Exista momente in care simti ca nu mai poti face fata problemelor si ca ai nevoie de un partener care sa te sfatuiasca si sa te sustina in toate deciziile pe care le iei? Sunt seri in care ai vrea sa primesti un telefon si sa auzi doar un simplu Somn usor sau zile in care doar vrei sa lenevesti in bratele persoanei iubite? Se spune ca pentru fiecare persoana exista o jumatate ratacita prin lume, tu trebuie doar sa stii unde si cand sa o cauti.

Mareste-ti orizontul, descopera oameni noi, socializeaza. Te poti inscrie la diferite cursuri care te pasioneaza, poti iesi in cluburi sau merge la petreceri, in parc, la terasa.

5. Ofera-i o sansa

Primele intalniri sunt pline de emotii puternice si nesiguranta. Chiar daca nu te simti atrasa de el de la inceput, lasa timpul sa decida. In momentul in care ajungi sa cunosti o persoana, sa ii stii defectele si calitatile, atunci poti spune cu certitudine daca este sau nu sufletul pereche.

Chiar daca nu este blond cu ochii negri sau brunet cu ochii verzi, nu are patratele sau nu este barbatul dupa care mor toate femeile, ofera o sansa relatiei pentru a va cunoaste mai bine.

In cautarea dupa omul perfect nu trebuie sa uiti ca si pentru tine exista un suflet pereche. Poate ca este bine ascuns in lume, poate ca nu l-ai cautat suficient sau poate ca v-ati intersectat destinele insa nu l-ai observat. Nu inceta niciodata sa cauti pentru ca, intr-un final, il vei gasi.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.