Setari Cookie-uri

5 motive pentru care esti inca singura

Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori unde este barbatul potrivit pentru tine si te-ai saturat sa il astepti, infruntand singuratatea, mimand un chip fericit in fata celorlalti.

Flirtul este cea mai eficienta metoda prin care poti sa-i transmiti partenerului ca esti interesata de el. Jocul seductiei poate fi incitant pentru amandoi, atat timp cat se incadreaza in anumite limite. Totul trebuie sa para cat mai natural. Nu exagera cu privirile languroase si nu-i adresa complimente false, doar ca sa-i mangai orgoliul. Cu siguranta si el isi cunoaste foarte bine atuurie si isi va da seama daca nu esti sincera. Increderea este foarte importanta si intre voi se poate crea o legatura chiar de la prima intalnire.

De asemenea, nu acorda o atentie sporita si altor barbati din incapere. Daca te-ai intalnit cu un prieten vechi saluta-l, zambeste-i natural, insa nu exagera cu politetea.

5. Il intimidezi


Daca te prezinti de la prima intalnire cu o tinuta super sexy si o atitudine debordanta, s-ar putea sa il pui pe fuga, in loc sa-l cuceresti. In special daca vorbim despre un barbat timid, care nu are foarte mare incredere in el.

La polul opus, o tinuta foarte sobra si un comportament serios intimiteaza majoritatea barbatilor. Se stie ca femeile cu simtul umorului bine dezvoltat au o sansa in plus la inima unui barbat. Chiar daca nu te incadrezi in categoria femeilor cu tupeu, incearca sa faci conversatie, schiteaza un zambet cat mai natural si adopta o atitudine increzatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.