Setari Cookie-uri

6 Tipuri de barbati de evitat

Pentru a evita lacrimile si momentele de singuratate in urma despartirilor trebuie sa inveti cum sa stai departe de barbatii care te pot face sa suferi. Sexul masculin poate fi uneori lipsit de sentimente, ironic sau chiar nepasator si de aceea, ar fi cazul sa inveti tipurile de barbati pe care trebuie sa ii tii la distanta de tine:


4. Barbatul vesnic copil


O data cu adolescenta, un barbat ar trebui sa se detaseze de mama lui, intre acestia existand doar sentimentul de dragoste si de respect reciproc. Aprecierea si atasarea de mama este total diferita de dependenta de parinti.

Barbatul care inca nu s-a maturizat poate fi egoist, alintat, iresponsabil si foarte apropiat de mama sa. Ceea ce defineste cel mai mult acest tip de barbat este faptul ca el nu cauta neaparat o iubita sau o partenera, ci mai degraba o femeie – mama, care sa aiba grija de el, sa il dadaceasa, sa il sprijine, sa il rasfete si sa il creasca in continuare.

Degeaba incerci sa il schimbi, vrand cu orice pret sa il transformi intr-un barbat adevarat. Este posibil ca rezultatele sa nu fie cele la care ai visat, el sa ajunga sa te urasca pentru ca incerci sa ii distrugi relatia cu mama, iar tu sa ajungi singura, indragostita si parasita.

5. Barbatul neingrijit

Barbatul care este certat cu igiena poate fi considerat o persoana lenesa, murdara. Chiar si faptul ca este dezordonat, isi arunca sosetele prin casa, lasa vasele murdare in chiuveta pentru o saptamana sau ii este greu sa aspire si sa spele hainele, il poate da de gol.

Cum descoperi un astfel de barbat? Este simplu: dupa felul in care se imbraca (hainele sifonate), dupa dezordinea de la el din casa sau dupa lenea pe care o manifesta in momentul in care ii ceri sa se tunda sau sa renunte la barba.

Chiar daca un barbat neingrijit poate avea un aer misterios si este usor neglijent, lucru care te atrage, este mai bine sa scapi de el deoarece, in timp, lipsa igienei corporale devine o problema destul de grava.

6. Barbatul incult

In aceasta sectiune facem referire strict la modul de educatie, neavand in vedere planul financiar. Oricum, foarte multi barbati care de-abia stiu sa scrie corect in limba materna, au ajuns sa castige sume enorme de bani, sa conduca masini luxoase si sa se bucure de fete frumoase.

Nu este vorba nici despre cat timp a petrecut pe bancile scolii, ci doar despre cei care isi zic “bosi” sau vorbesc despre ei la persoana a III a, se lauda cu stilul lor de viata, folosesc apelative precum “scumpo”, “printeso”, “papuso” pentru a atrage atentia femeilor, se imbraca in haine kitchoase, sunt foarte mandri de viata si de toti prietenii lor, pe care ii numesc “frati” sau “tovarasi” si nu stiu sa faca nici macar acordul intre subiect si predicat.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.