Setari Cookie-uri

8 lucruri pe care nu le stiai despre testicule

O viata sexuala activa si o buna comunicare pot trasforma o relatie banala intr-una pasionala, plina de aventura si mister. Pentru a nu cadea in rutina zilnica, trebuie sa inveti sa iti cunosti partenerul nu doar psihic si emotional, ci si fizic.

O viata sexuala activa si o buna comunicare pot trasforma o relatie banala intr-una pasionala, plina de aventura si mister. Pentru a nu cadea in rutina zilnica, trebuie sa inveti sa iti cunosti partenerul nu doar psihic si emotional, ci si fizic.

Pentru ca suntem la lectia despre sex, astazi vom invata cateva lucruri noi despre testicule, cele mai importante bijuterii ale barbatului. Iata 8 raspunsuri la cele mai ciudate intrebari legate de pretioasele bilute:

1. De ce atarna bijuteriile?

Testiculele atarna in afara corpului deoarece temperatura ideala pentru producerea spermei trebuie sa fie cu unul sau doua grade mai scazuta decat temperatura corpului. In situatiile in care barbatilor le este frig, bijuteriile se apropie mai mult de corp.

2. Cat de sensibile sunt?

Cele doua bilute sunt foarte sensibile si fragile incat chiar si la cea mai mica lovitura, barbatii simt o durere cumplita in acea zona si in abdomen. De cele mai multe ori unii “masculi” ajung sa impuna partenerelor sa nu se joace cu ele, fiindu-le teama de durere.

3. Ce legatura au testiculele cu nervii?

Testiculele sunt responsabile cu producerea spermei si a testosteronului. Cantitatea de testosteron este foarte importanta deoarece determina masa musculara a barbatilor, parul facial, dar si temperamentul acestuia, nervii si comentariile pe care le fac.

4. Cat de mult influenteaza directia penisului?

De obicei barbatii au penisul indreptat usor catre dreapta. Acest lucru se datoreaza faptului ca testiculele sunt inegale, adica unul este mai ridicat decat celalalt. In momentul in care penisul este in erectie, linia lui “stramba” este si mai vizibila decat de obicei, insa nu trebuie sa te sperii. Este un lucru normal, intalnit la majoritatea barbatilor.

5. Poti anticipa cand partenerul tau are orgasm?

O veste buna pentru tine: iti poti da seama cand iubitul tau are orgasm doar uitandu-te la ouale lui. Testiculele se ridica usor chiar inainte de ejaculare pentru a se “conecta” cu corpul, iar tu poti profita de aceasta sansa, sporindu-i placerea prin metode stiute doar de tine.

6. Iti este permis sa te joci cu ele?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.