Setari Cookie-uri

8 lucruri pe care nu le stiai despre testicule

O viata sexuala activa si o buna comunicare pot trasforma o relatie banala intr-una pasionala, plina de aventura si mister. Pentru a nu cadea in rutina zilnica, trebuie sa inveti sa iti cunosti partenerul nu doar psihic si emotional, ci si fizic.

Da, daca nu esti rea. Conteaza foarte mult sa ai mare grija, sa nu ciupesti, sa nu musti si sa nu iti folosesti unghiile. Trebuie sa fii blanda, sa le masezi usor fara a le brusca. Daca ai o legatura stransa cu partenerul tau sau esti dezinhibata, le poti saruta si te poti plimba cu limba in jurul lor (multe femei nu sunt de acord cu aceasta metoda, considerand-o scarboasa).

7. Testiculele isi pot schimba dimensiunile?

Daca partenerul tau este tipul de barbat care in timpul sexului devine extrem de excitat, pasional incat se dedica in totalitate momentului, bilutele lui pot creste chiar si cu 50% in dimensiune inainte de a avea orgasm deoarece ele acumuleaza sange in timpul excitarii.

8. Este adevarat mitul “testiculelor albastre”?

Da. Testiculele albastru apar in momentul in care un barbat este excitat pentru o perioada mai lunga de timp fara a avea orgasm. Sangele acumulat in testicule ramane acolo si din cauza faptului ca nu mai are oxigen, bilutele se umfla si se albastresc. Asadar, data viitoare cand se va plange de culoarea bijuteriilor lui, ar fi cazul sa treci la actiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.