Setari Cookie-uri

Top 7 replici care distrug pofta de sex

Se spune ca in timp ce facem dragoste nu mai conteaza nimic in jurul nostru, deoarece traim la intensitate maxima clipele fierbinti. Oare? Iata 7 replici memorabile care distrug indubitabil pofta de sex:

Se spune ca in timp ce facem dragoste nu mai conteaza nimic in jurul nostru, deoarece traim la intensitate maxima clipele fierbinti. Oare? Iata 7 replici memorabile care distrug indubitabil pofta de sex:

1. Stai, suna telefonul!

Esti pe jumatate dezbracata, prinsa in mijlocul actiunii impreuna cu el cand suna telefonul. Chiar daca este vorba doar despre un preludiu incitant sau de un moment de intimitate, ar fi total inoportun sa raspunzi la telefon. Oricat de insistent ar suna, ar trebui ignorant total. Asta daca nu-ti doresti ca iubitul tau sa te evite pentru urmatoarele zile.

2. Parca am stabilit ca eu stau deasupra

Indiferent care dintre cei doi ar face aceasta afirmatie, ar fi extrem de nepotrivita intr-un moment fierbinte. Indubitabil, filmele constituie o sursa de inspiratie inepuizabila pentru oricine, insa o partida de dragoste nu se poate desfasura dupa un scenariu. O asemenea replica nu ar face decat sa starneasca nemultumire si indispozitie.

3. Nici sa nu te gandesti sa-mi rupi hainele! Te crezi in filme?

Nici nu ati intrat bine pe usa casei ca iubitul tau este nerabdator sa ajungeti in pat. Are un comportament euforic si te tachineaza trangandu-te de haine. Chiar daca te deranjeaza, atrage-i atentia mult mai subtil, utilizand un ton potrivit. Atata timp cat nu este vorba de un comportament violent nu ar trebui sa reactionezi asa.

4. Nu vrei sa cobori si mai jos?

Spune el, impingadu-ti usor capul cu mainile. Stim, sexul oral reprezinta una dintre cele mai fierbinti fantezii a barbatilor. Totusi, intre scenele perfecte din filmele erotice si realitate ar trebui sa existe o limita.

5. Ai uitat sa te epilezi?

Nu doar femeile pot face afirmatii nepotrivite in pat. Dimpotriva, barbatii pot gafa la fel de urat. Chiar daca ar avea dreptate, un partener care isi iubeste si isi respecta iubita nu i-ar face un asemenea repros in mijlocul actiunii. In special daca nu este vorba de obisnuinta, ci doar de o simpla intamplare. Orice femeie care este constienta de importanta frumusetii sale si isi acorda in general timp pentru a se ingriji ar fi deranjata de o asemenea remarca.

6. Vrei sa vezi un film porno ca sa stii cum se face?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.