Setari Cookie-uri

Top 7 replici care distrug pofta de sex

Se spune ca in timp ce facem dragoste nu mai conteaza nimic in jurul nostru, deoarece traim la intensitate maxima clipele fierbinti. Oare? Iata 7 replici memorabile care distrug indubitabil pofta de sex:

Asa cum am subliniat mai sus, filmele si imaginile erotice reprezinta o sursa de inspiratie importanta pentru majoritatea barbatilor. Insa orice partener ar trebui sa fie rabdator in privinta sexului, in special daca perechea sa nu are foarte mare experientaSau daca vine cu o propunere noua in dormitor si aceasta nu este foarte incantata.

O asemenea replica ar trezi pe buna dreptate nemultumirea oricarei femei. Sexul se invata in cuplu si fiecare dorinta ar trebui exprimata cu tandrete si atentie. Nu suntem niste roboti fara sentimente care actioneaza imediat la comanda.

7. Mihaela…. pardon, Irina!

Ce altceva si-ar mai putea dori o femeie in timp ce face dragoste cu iubitul ei? Cu siguranta, nu sa auda numele alteia si apoi scuze balbaite de genul “N-am vrut! Iarta-ma, stii cat te iubesc!” Aceasta replica este de netolerat si nu doar ca taie in secunda urmatoare pofta de sex, ci poate chiar sa puna in pericol relatia dintre cei doi.








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.