Setari Cookie-uri

Ouch! 6 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le spuna niciodata

Cand vine vorba despre relatii, barbatii pot fi atat de dificili. De cele mai multe ori, chiar daca nu isi doresc, reusesc sa faca unele comentarii care ranesc o femeie. Mint cand nu trebuie si spun adevarul in cel mai inoportun moment.

Cand vine vorba despre relatii, barbatii pot fi atat de dificili. De cele mai multe ori, chiar daca nu isi doresc, reusesc sa faca unele comentarii care ranesc o femeie. Mint cand nu trebuie si spun adevarul in cel mai inoportun moment.

1. Probleme cu angajamentele

Confuziile unui barbat incep inca din prima zi de relatie. „Ar trebui sa ii spun ca o sun?” este prima intrebare care ii trece prin cap la sfarsitul intalnirii. Conteaza foarte mult ca acesta sa fie cat mai natural si sa isi exprime sentimentele, insa sa pastreze oarecum distanta.

Nu trebuie sa faca greseala de a ii spune unei femei cat de mult se dedica el unei relatii sau problemele pe care le-a avut cu fosta iubita.

2. Stii, de fapt...esti prima femeie pentru mine

Cine mai crede in povesti de adormit copiii? In ziua de azi adolescentii isi pierd virginitatea destul de devreme. Nicio femeie nu va lua in considerare o astfel de minciuna si nu va cadea in plasa intinsa. De asemenea, ea nu va crede nici daca barbatul ii povesteste aventurile sale din timpul liceului sau facultatii, potrivit carora era un „armasar” renumit.

3. Alergie la...familie

Relatiile de familie sunt destul de „sacre” pentru unele persoane. Un barbat nu ar trebui niciodata sa se poarte urat sau sa vorbeasca de rau membrii familiei. De cele mai multe ori, o femeie se simte foarte atasata de parintii, rudele si prietenele sale, cele din urma fiind considerate tot parte din familie.

Chiar daca partenerul de viata nu suporta relatia dintre iubita sa si alte persoane, acesta trebuie sa isi stapaneasca nervii si sa nu aduca in discutie niciodata subiecte atat de delicate.

4. Probleme cu greutatea

Fie ca este vorba despre dimensiunea zero, fie ca vorbim despre o femeie mai plinuta, niciodata un barbat nu ar trebui sa faca vreun comentariu de rau la adresa acesteia. In cele mai numeroase cazuri, reprezentantele sexului feminin nu sunt multumite de aspectul lor fizic, incercand tot timpul sa schimbe cate ceva la ele.

Raspunsul la „Par grasa?” este unul dificil si trebuie gandit destul de repede pentru a nu isca vreun scandal. Cel mai bine, dragilor, schimbati subiectul cat mai repede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.