Setari Cookie-uri

Ouch! 6 lucruri pe care un barbat nu ar trebui sa le spuna niciodata

Cand vine vorba despre relatii, barbatii pot fi atat de dificili. De cele mai multe ori, chiar daca nu isi doresc, reusesc sa faca unele comentarii care ranesc o femeie. Mint cand nu trebuie si spun adevarul in cel mai inoportun moment.

5. Esti nervoasa?

Certuri, probleme, nervi...astea sunt unele dintre partile intunecate ale unei relatii, elemente cu care trebuie sa ne conformam si pe care trebuie sa le evitam cat de mult putem. Daca femeia este suparata din cauza partenerului sau, este indicat ca acesta sa pastreze distanta si sa nu inceapa o discutie contradictorie.

Sfat pentru barbati: Domnilor, daca nu sunteti dispusi sa va impacati iubitele, mai degraba plecati de acasa, lasati-le cateva ore linistite pentru a se calma si a le trece furia.

6. A fost bine, draga?

Sexul este un subiect delicat pentru o femeie. Cand vine vorba despre sex, unele sunt extrem de timide sau, din contra, il considera un subiect obisnuit si vorbesc cu nonsalanta despre acesta. Cert este faptul ca orice ar zice in materie de relatii intime, de cele mai multe ori barbatii ajung sa intimideze sau sa fie intimidati de femei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.