Setari Cookie-uri

11 motive pentru care femeile sunt superioare barbatilor

Noi le stiam deja de ceva vreme. Si daca aceasta afirmatie inca mai lasa loc la interpretari, iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:

Noi stiam deja de ceva vreme. Si daca aceasta afirmatie inca mai lasa loc la interpretari, iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:

1. Au o memorie mai buna

Conform celor mai recente studii ale oamenilor de stiinta, femeile au o memorie mai buna decat barbatii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca reprezentantele sexului frumos sunt mai sensibile si acorda o atentie sporita detaliilor aparent nesemnificative pentru barbat.

2. Femeile nu recita replici de agatat

Desi pare greu de crezut, inca mai exista barbati care utilizeaza replici penibile pentru a cuceri femeile. Rareori au curajul sa-si recunoasca sentimentele si in general apeleaza la sfatuitori cu experienta pentru a-si cuceri aleasa. Cat despre curaj si originalitate...ce sa mai vorbim.

3. Sunt mai curajoase

Chiar daca sunt mai sensibile la durere, femeile au mai mult curaj decat sexul opus. Studiile arata ca de-a lungul vietii femeile suporta cu stoicism mai multe dureri greu de imaginat pentru sexul opus. Nasterea si epilarea ocupa primele locuri. In plus, femeile sunt predispuse la mai multe boli cronice si tratamentul pentru recuperare nu este de cele mai multe ori usor de suportat.

4. Sunt mai delicate

Barbatii prefera de cele mai multe ori zgomotele stridente in defavoarea unor sunete mai linistite. Au un ras foarte zgomotos si cand se intalnesc in gasca se intrec in a scoate sunete cat mai infioratoare. Nici macar daca se indragostesc nu se comporta natural. Femeile au un comportament mult mai gratios si niciodata nu prefera ridicolul pentru a iesi in evidenta.

5. Femeile mint mai putin decat barbatii

Spre deosebire de barbati, care mint deseori pentru a-si ascunde aventurile, femeile evita adevarul cand isi doresc sa-si ascunda adevaratele sentimente. Chiar daca sunt nemultumite de anumite aspecte ale relatiei, se prefac fericite doar pentru a evita conflictele.

De asemenea, studiile au confirmat ca ele au mai multe mustrari de constiinta atunci cand mint, in timp ce barbatii rareori au pareri de rau. Chiar daca regreta o vorba spusa la nervi, foarte putini au curajul sa-si ceara scuze; orgoliul si dorinta de superioritate sunt mult mai puternice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.