Setari Cookie-uri

11 motive pentru care femeile sunt superioare barbatilor

Noi le stiam deja de ceva vreme. Si daca aceasta afirmatie inca mai lasa loc la interpretari, iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:

6. Femeile se descurca mai bine in pozitia de lider

Un prim argument ar fi ca femeile gestioneaza mult mai bine problemele decat barbatii. Sunt mai rabdatoare, impartriale, fiind dispuse la negocieri. Nu sunt la fel de autoritare si nu se afla conduse in permanenta de egoul masculin care nu suporta concurenta.

7. Pretuiesc mai mult o relatie

Odata ce s-au implicat intr-o relatie, femeile se daruiesc fara rezerve persoanei iubite si incep sa faca planuri, sa viseze cu ochii deschisi la viitor. Barbatii sunt mai circumspecti, au nevoie de dovezi clare de iubire si loialitate inainte de a se implica intr-o relatie.

8. Femeile sunt mai responsabile

Deoarece constientizeaza mai bine riscurile si se concentreaza mai mult asupra aspectelor emotionale. Nu in ultimul rand, sunt mai mature decat barbatii. De aceea, rareori iau decizii la nervi si in general isi cantaresc atent deciziile care le pot influenta viitorul.

9. Afla mai usor un secret

Reprezentantele sexului frumos mizeaza nu doar pe inteligenta, ci si pe un fizic aspectuos si atragator. Frumusetea exterioara este categoric mai bine pusa in valoare de o silueta feminina, frumos armonizata. In plus, femeile stapanesc mult mai bine arta comunicarii si limbajul trupului.

10. Au mai multa incredere in propriile forte

Cu siguranta, ati auzit ca in spatele unui barbat de succes se afla o femeie puternica. Chiar daca reprezentantii sexului tare se grabesc sa infirme aceasta afirmatie, iata doar cateva exemple care sustin aceasta teorie. Barbatii au deseori nevoie de confirmari si asigurari din partea femeilor. Le ler parerea inainte sa se imbrace pentru o intalnire importanta si necesita permisiunea partenerei inainte de a lua o hotarare grea.

11. Femeile sunt capabile sa-si poarte si singure de grija

Chiar daca sufera mai mult dupa o despartire, femeile se descurca mai bine decat barbatii. Sunt mai independente, stiu sa-si gateasca singure si nici calcatul hainelor nu reprezinta o catastrofa. In general, femeile se refac mei repede dupa o separaree si au sanse mai mari sa-si gasesaca un partener nou.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.