Setari Cookie-uri

Top 8 tentatii intr-o relatie

Frumusetea unui cuplu presupune intelegere, iubire si o comunicare excelenta. Totusi, oricat de multa dragoste ar pluti in aer, nu exista inca relatia perfecta. Tentatia pandeste la orice pas si reprezinta momentul de rascruce intr-un cuplu. Iata 8 ispite care pot periclita o relatie:

6. Anturajul

Anturajul nepotrivit poate pune in dificultate o relatie armonioasa. Acesta poate afecta in special persoanele nesigure, care nu au foarte mare incredere in propriile forte. De exemplu, imaginea dura a barbatului trebuie permanent slefuita in fata gastii de prieteni. Pentru o intelegere cat mai buna intre anturaj si relatie, trebuie stabilite anumite limite. Fereste-te de acei prieteni care stiu tot ce-i mai bine pentru tine.Tine cont de sfatul lor, insa analizeaza foarte bine situatia inainte sa iei niste decizii pe care le-ai putea regreta.

7. Fanteziile sexuale dezinhibate

Sexul reprezinta sarea si piperul intr-o relatie. Noutatile sunt intotdeauna binevenite, deoarece indeparteaza rutina si revigoreaza viata sexuala. Daca iubitul tau iti propune sa incercati ceva picant in pat, nu-i fa pe plac doar pentru a-l vedea pe el multumit. Indeplinirea unor fantezii sexuale extreme care nu te reprezinta, ti-ar putea cauza frustrari si nemultumire pe viitor. Sexul este un fruct tentant, insa presupune destul de multe riscuri.

8. Pastrarea intimitatii

Atat in cazul relatiilor aflate la inceput de drum, cat si in cazul celor de durata, dorinta de independenta este la fel de importanta. Intimitatea, acel spatiu vital pe care nu vrei sa-l imparti uneori nici macar cu iubitul tau iti confera un sentiment deosebit. Depinde de tine cum vei stii sa te faci inteleasa de la bun inceput, astfel incat sa te bucuri de intimitate si cand iubesti.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.