Setari Cookie-uri

1-2-3 Pasi pentru a-l recuceri

V-ati despartit recent si esti hotarata sa-l readuci inapoi? Inainte sa treci la fapte, inarmeaza-te cu rabdare si construieste-ti cu atentie strategia de recucerire. Fii optimista, vesela si tine cont de 3 pasi importanti pentru a-ti recastiga fostul iubit:

Dispari pentru un timp din preajma lui si lasa-l sa analizeze mai bine situatia. Poate va face chiar el primul pas catre o discutie si iti va propune o intalnire. Daca te hotarasti sa-l cauti tu prima, suna-l dupa 2 saptamani, un interval de timp suficient pentru ca el sa-si clarifice sentimentele.

2. Alege-ti atent cuvintele cand discuti cu el

Ok, ati vorbit si ai deja un avantaj: a fost de acord sa va intalniti la o discutie fata in fata. Profita cu mare atentie de aceasta sansa, deoarece poate avea un rol extrem de important pentru viitorul vostru comun. La intalnire incearca sa nu aduci in discutie trecutul, mai exact cauzele care au dus la despartirea vostra. Fii discreta, da-i de inteles ca inca te mai intereseaza persoana lui, insa alege-ti atent cuvintele.

Mizeaza pe gesturi si expresii care au creat dintotdeauna o legatura speciala intre voi doi. Provoaca-l; sigur i se va face dor. Chiar daca suferi, nu-i da de inteles ca esti foarte afectata de separarea vostra si adopta o atitudine detasata si optimista.

3. Fii naturala, insa nu-ti neglija look-ul

Cand te intalnesti cu el, uimeste-l cu o atitudine increzatoare si incearca sa te comporti cat mai natural. Pentru cateva minute incearca sa redevii acea persoana de care s-a indragostit. Insa dovedeste-i ca te-ai maturizat si ca stii sa accepti situatia cu maturitate.

Pe langa atitudine, nu uita adopti si un look fresh. Imaginea este de asemenea importanata; opteaza pentru un machiaj discret care sa-ti puna in valoare trasaturile. Ingrijeste-ti tenul cu atentie si afiseaza un chip radiant, plin de expresivitate. Nu epata si opteaza pentru o vestimentatie romanica si boema, nu foarte sexy. Fa-l sa regrete ca te-a pierdut si vei vedea ca in cel mai scurt timp va veni singur la tine.


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.